perjantai 14. joulukuuta 2007

Kiirettä pitää..

Neulomusrintamalla tapahtuu, mutta hitaasti. Sellaista mustanharmaata möykkyä valmistelen ja mietin koska lopetan koukuttelun.. :D Aina vaan ajattelen, että jos kerros vielä. Tällainen se möykky on..
Sitten eilen hain postipaketin, joka tuli Tinttamarellista, tässä sisältö: Nopeaa toimintaa ja ystävällistä palvelua, tilaan toistekin, aivan varmasti. Virolaisesta villasta tahtoisin Revontulen.. Kiitos vaan Annelle ohjeesta. Toteutus onkin sitten toinen juttu. Jouluna mulla taitaakin olla kymmenen kättä töissä kiinni..Niin monta juttua olen suunnitellut tekeäväni. Moda-lehden tilasin ihan siksi, että oli puoleen hintaan ja puuttui kokoelmastani sekä siinä oli ihan kivoja juttuja. Nyt vaan tuntuu, että en saisi mitenkään avata mitään lehtiä ennen kuin on lahjat tehty ja joulu saavutettu. Fabelista tahdon sukkia.. Se on niin ihanaa lankaa.
Lisäksi on muutenkin kiirettä, sillä yksi asia johtaa toiseen.. Eli selkokielellä kissan rontti oli pissanut aamulla eteisen ruohomatolle ja tietenkin mies ilmoitti asiasta vasta nyt illemmalla. Pakko oli viedä yli 2 metriä pitkä matto pesuhuoneeseen ja pestä.. Sen jälkeen oli pesuhuoneen lattia kivasti hieman likainen; hiekkaa yms.. No, sitten piti alkaa pestä pesuhuonetta.. Huokaus. Mielelläni olisin virkannut tuonkin ajan. Tai jotain muuta edes.
Nyt pitää vielä vähän siistiä tätä ympäristöä. Jaotella Oriflamen tilaukset kullekin tilaajalleen omaan pussiin ja kirjoittaa kuitit.. Plääh.. Nekin tuli tänään, juuri kun epäilin etteivät varmaan tämän päivän postissa tule.. Siinä samassa postitäti kurvasi pihaan..ja tytöt koulusta. Lisäksi sain eskarilaisen vihat päälleni, kun emme päässeet tänään viemään häntä koulukaverinsa kotiin pikkujouluihin.. Paha äiti.. joo.. No, onneksi leppyi. Mieskin joutui yllättäen töihin, joten siksikin meni pikkujoulu-jutut pieleen.. Kurjaahan se on tytön kannalta..mutta kaikkea ei voi aina toteuttaa..
Nyt iltatoimet ja sen sellaista.. Mies lupaili myöhäistä saunaa.. Houkuttelevaa.. :D

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Haa, tuo punainen vyyhti on sama mistä tein sen Revontulihuivin :) Jumpra kun toi vihreekin näyttää kivalle. Niin mitä, tein beibi innostu toisen vauvan kuvasta ? :D Minja varmaan lähettäis terkkuja jos osaisi :)