keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Saanen esitellä, Hello Kitty!


Siinä hän nyt taas on, pinkkiraita-versiossa. (Omassa päässä otetut kuvat oli taas niin syvältä.. joten Tupperwaren palapallo toimii päänä.. ) Taas kerran niin lutunen.. Raitalanka oli ihan osuva valinta.. Kittyn asusteen väriä pähkäilin pitkään, kun toisaalta halusin, että se erottuu pipon pääväristä. Tämä pipo valmistuikin aika pikatoimituksella. Testaan vielä näin höyrytyksen jälkeen ekaluokkalaisen päähän aamulla, ennen kuin uskallan laittaa hänen matkassaan kouluun.. Jäi vähän arveluttamaan, että riittääkö korkeus pipossa niin, että tulee tarpeeksi korville. Omassa päässäni riitti sopivasti kyllä peittämään korvat.. joten miksihän mä sitä murehdin.. Höh..
Tästä langasta olisi kiva tehdä tumput ja niihin pelkkä Hello Kitty naama.. Oisivat aika namut..itselle.. :DD Nyt ovat omat tytöt vaatineet jotain vastaavaa itselleen, arvasin tämän. Mutta koska Kitty -pipojen saajat ovat samassa koulussa, samalla luokalla.. Ei kannata tehdä samanlaisia omille tytöille.. Väriä täytyy ainakin vaihdella pipoissa jokaiselle.. Katsotaan, koska jouluhommat on reilassa.. niin saa tehdä sitten työille taas kaikkea.. :)
Jotain huiveja tässä aloin miettiä.. Minttumaari olisi ihan paras, taas kerran. Salomoninsolmuhuivia mietin myös.. Se olisi ainakin nopea tehdä.. ja aivan ihana myös.. Lopputulokseen kun vaikuttaa lankakin niin paljon.. Jos nyt kuitenkin nukkuisinkin, on tullut huomattua, että arkisetkin asiat takkuavat liian vähien yöunien takia kovin helposti. Aamulla kuitenkin koululaiset laittavat minut ratkaisemaan; kumpi saa taskulampun.. Pitäs vissiin ostaa sellasia halpamalleja, että voisi antaa tytöille rauhallisin mielin.. Mutta kun sellaiset eivät oikein kestä käytössä.. koettu on. Mutta nyt, hyvät yöt.. Minulta ja Kittyltä.. :)

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihana, tuo on ihan kuin vauva-Kitty!

Päivi kirjoitti...

Ihana Kitty pipo! Värit hyvin neitimäiset ja ihkut:)Tuo Tupperin pallo on hauska idea päänkorvikkeeksi, minäkin pähkännyt että kuka uhraa päänsä kun pipoja pitää saada kuviin. Meillä ei vain tuota, mutta jalkispalloja senkin edestä, pitäisiköhän kokeilla, hih!!