sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Kinkku uunnissa, kaikki hyvin.. :)

Kinkku tosiaan on uunissa. Kerrankin viisastuneena, että paistaa hieman aiemmin, ettei tarvitse pitkin yötä pomppia uunilla. Tunnin sisällä pitäisi olla kinkkunen valmis. Itse asiassa on 3,6 kg:n juhlarulla, mutta kinkku kuin kinkku. :)
Tänään on ollut vähän laiskotuspäivä. Kaupoissa käytiin. Porissa oli Prisma aivan täynnä ja autoja ajeli miten sattui.. Kellokin oli 12.19, kun päästiin sinne, silti oli jo täysi kuhina, kuin muurahaispesässä. Ja sama juttu sisällä kaupassa. Ainoa osasto, jossa sai katsella ostoksia rauhassa oli se, josta löytyi kahva ja muut osat uuteen oveen. Ei ollut ketään tönimässä, miksihän..?
Mä olen kaiken muun tohinan ohella virkkaillut jämälangoista raidallista kaulaliinaa.. Edistyy hitaasti, mutta en tiedä onko se liian *pelti* :D eli siis paksu. Teen sitä silti.. Ajattelin, että jos kastelu ja höyrytys auttaisi.. Kaulassa testikäytössä oli ainakin lämmin. Kuvittelin sitä siskon miehelle pakettiin. He kun viettävät kaukana pohjoisessa nyt joulun, niin voisi olla mahdollista saada se tässä lähipäivinä valmiiksi. Kun kuitenkin viipyvät siellä suunnalla piiiitkään.. Mehän kyllä sovittiin, ettei meille aikuisille lahjoja.. Mutta enpä ajatellut sen koskevan itsetehtyjä.
Otan joulupäivien aikana jossain välissä kyllä aikaa ja aloittelen joitain uusia töitä. Onhan se Sots tuijottanut mua jo pitkään.. Mutta tuntuu, että pitää olla täysin keskittynyt tuollaisen projektin kanssa, ettei tule taas sitten mokia..
Täytyy nyt toivottaa myös Hyvää ja Rauhallista Joulua Teille kaikille, jos en sitä ole vielä älynnyt tehdä.. Niin, ja loppukevennyksenä: Tänään aamulla oli joulukortti vielä laatikossa.. Voi nolous, kun tajusin keneltä se on.. Kaveriltani.. hänen miesystävänsä oli vaihtunut viime kuulumisten jälkeeen, kortin perusteella.. Ja minähän tietty laitoin lähettämääni korttiin edellisen miehen nimen.. -naurakaa..

Ei kommentteja: