lauantai 22. joulukuuta 2007

Helmitöitä..vaikka muutakin olisi..

Tähän on sitten Teija täysin syyllinen.. :DDD Tosiaan kun muutakin tekemistä varmasti olisi, niin tää äiti päättää avata helmipussit, joista syntyy helmienkelipari.. Teijahan ne blogivoiton lisukkeina lähetti. Nooh.. ekan kerran kun ohjetta vilkaisin ajattelin, että huh huh.. Mutta kyllä mä tuon aika nopeasti tein. Taisin toisella silmällä katsella Itsevaltiaat ja Läpivedon (ihan siksi, että mies oli nukahtanut sohvalle Kauko Säätimen päälle..) Mutta siis nopeasti pääsin jyvälle itse ohjeesta. Tiedä sitten sainko tarpeeksi siistin lopputuloksen.
Leikin kameralla ja kokeilin erilaisia säätöjä, jotta saisin salaman aisoihin, sillä ilman salamaa kuva oli totaalisen tärähtänyt.Koitin valikoida sellaisen kuvan, jossa näkyy helmet kunnolla ja oikein. Nooh.. Monen huonon kuvan joukosta valitsin tämän:

Jäin nyt vain miettimään, että mihin enkelini laitan.. Hmm.. Jos sen saisi nätisti parilla pistolla kiinni esimerkiksi pipoon.. jonka voisi myös ensin tehdä itselle. Koska enkeli on niin kaunis, haluaisin sen myös esille. :) Kiitos Teija, avarsit vähän mun maailmaani. Vaihtelua tän hetkisiin töihin: siivoamiseen. Meillähän siis vaihdettiin eteisen väliovi ja vanhassa talossa on käytetty aikanaan purua ja sammalta eristeenä.. Joten sitä purua kulki eteisestä pitkin poikin joka paikkaan sukkien mukana. Joten turhaan siivosin eilen. Tänään siivosin taas. Kaiken lisäksi mies oli päättänyt, että saan asentaa tiivisteen karmiin.. Kuulkaa, se jos mikä oli näpertämistä. Hermot meinas mennä. Onneksi on joskus tullut katottua Reiskan hommia kolmoselta, joten oli jotain käsitystä miten tehdä sekin työ oikein. Hyvin pelasi ja sentään pysyi urassaan. Hyvä niin.

Omien lasten lahjat on paketissa. Hyvä. Päivällä paketoin miehen sukulaisten lahjoja, joten tietääkseni kaikki tällä hetkellä ostetut lahjat ovat kääritty paperiin. Huomenna miehellä on vielä jotain ostoksia mielessä.. Joten kai sitä jonnekin mennään. Mun olisi ollut ehdottomasti käytävä Mondeoni kanssa extra-super-hypertehokkaassa autopesussa. Se on reppana ihana kurassa ja varmaan suolassakin. Se on tän kurakelin kirous ja vielä kun itse asuu soratien varrella.. Kuralta ei voi välttyä.

Bo-huivin nypin aamulla pois neuloilta. En nyt älynnyt kuvata sitä, ehkä vaikka huomenna. Mittaan sen sitten samalla. Mietin vielä jätänkö itselle, kun harmittaa se virheellinen kerros. Itselle pistää silmään, kun tiedän kohdan. Argghhh. No, näitä sattuu..aina joskus.

Nyt keitän kyllä teetä ja lisäilen puuta pesään.. Näkyy pakkanen vähän nousseen yöksi. Mun piti mennä suihkuunkin, mutta en tiedä jaksanko. Pääsee sitä huomennakin, kun kaupatkin aukee vasta puoliltapäivin.. :) Kauniita unia ja olkaa kilttejä.. Tontut kurkkii vielä.. :)

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

;)

Hyvää Joulua Eva koko teidän poppoolle !