keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Taas Fabel-sukkaa.. :)


Tämähän on kivaa lankaa, kun vauhtiin pääsee. Mutta tästä väristä ei sitten tule samanlaisia sukkia.. Odotin koko ajan sukkaa tehdessä, että koska tulee samat raidat uusiksi.. ei tullut. Joten nyt kun aloitin tälle paria, jatkoin kerän sisältä. Ekan tein päälipuolelta.. Näyttää nyt siltä, että muutaman värin jälkeen tulisi samanlaista raitaa.. mutta mitä sitten.. Nää on muutenkin niin kirjavat, että näissä ei haittaa. Eilinen kerä oli vähän toista.. Niin pitkä pätkä pinkkiä.. siinä olisi ehkä haitannut.
Nyt on tosi väsy. Onneksi on tytöilläki lomaa..nukkuisivat nyt vähän pidempään, kun voivat.. Tuskin varmaan. Pieninkin nukahti heti sänkyyn.. harvinaista, jos vertaa viime iltoihin.. on pitänyt ensin pienet tanssit sängyssä ja kenties herätä uusiksi tankkaamaan lisää maitoa.. Ja sitten on nukkunut aamuun asti. Vielä ei ole tullut influenssarokotteesta mitään oireita. Toivonkin ettei tulisi, en kaipaa mitään tauteja näin joulun alla. Ei kiitos.
Kudoin taas hieman sitä Silviasta valmistuvaa Minttumaaria.. kun en heti aamulla tiennyt mitä työtä aloitan. On se vaan hidasta, kun on ohut lanka. Aikas nihkeätä, sanoisin. Ja joulu lähenee.. ei paniikkia..vielä :D Nyt taidan kutoa hetken sukkaa. Tiskaan tiskit, keitän teetä ja pää tyynyyn. Itsenäisyyspäivää odotellessa..

Ei kommentteja: