torstai 6. joulukuuta 2007

Toiset Fabel-sukat valmiina..

Samanlaisia ei sukista sitten tullut. Mutta kehtaisin väittää, että näissä se ei tosiaan haittaa. Raitaa on niin paljon, että se eriparisuus ei häiritse. Kokona on jotain 29-30. Silmukoita 52 ja puikot 3. Pakko käyttää vähän isompaa puikkokokoa, sillä teen muutoin liian tiukkaa. Enkä saa tehtyä oikein mitään alle 3:n puikoilla, testattu on. Liian tikut mulle. :D

Lahjat siis edistyy. Nyt voisi sanoa, että ystävän perhe on lahjottu. :) Aiemminhan tein jo mustan Minttumaarin ystävälleni, lankana oli muistaakseni Novitan Florica. Parit kaupasta ostetut tavarat on lisäksi näille tytöille. Lisäksi viikonloppuna eskarilainen tekee vielä kalenterin tähän samaan lahjakassiin, ystäväni on siis yksi eskarilaisen kummeista.
Mitähän nyt? Päivät hupenee ja jotain vielä tarvittaisiin joulupukin pussiin. Päivä meni vähän hunningolle käsitöiden suhteen. Käytiin tyttöjen kanssa mun vanhempien luona. Kutomiset jäi sitten ihan siihen mitä aamupäivällä tein ja äsken nuo villasukat loppuun. Huomenna suunnataan kai Ideaparkin suuntaan auton nokka.. :) Kiva muutoin..mutta käsityöt ei edisty silloin..
Kai sitä pitää nyt mennä miettimään uusia töitä.. ja nukkumaankin kohta.. Öitä :) ja hyvää Itsenäisyyspäivää vielä!

Ei kommentteja: