sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Tytöille juhliin huivit


Tyttöjen mekot joulujuhliin ovat liki samanväriset vaaleanpunaiset.. Sopivat kivasti yhteen. Väkräsin näitä tosi lyhyen ajan.. Aloitin sittenkin jo heti eilen postauksen jälkeen, viis nukkumatista. Nukkumaan menin, ööh.. puoli 2. (ei saarnoja, kiitos.. :DD) Jatkoin aamulla ja nyt illemmalla toista. No, mutta kuitenkin.. Lankaa kului kaiken kaikkiaan 230g. Lankahan oli Novitan vaaleanpunaista Teddyä. 8 koukulla koukuttelin. Kerroksia tein 22 + aloituslenkki. Ohjeen nappasin Novitan talvi 2006:sta. Mitäs vielä.. Hapsuihin laitoin 4 lankaa.. Hyödynsin lipaston nuppeja, kieputin lankaa niiden välillä noita hapsuja varten.. :D Nerokasta!
Nyt pitäs taas loikata seuraavan työn kimppuun. Joka on.. ööh.. Jotain nopeasti valmistuvaa.. eli menen siis tuijottelemaan lankojani ja se mikä kolahtaa pääsee myös matkaani olohuoneeseen. Ehdin muuten myös tekemään 3 pellillistä pitsaa tänään.. turha kai sanoakaan.. (ähky..)Mutta nyt töihin..aika kuluu..

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Kivat huivit, he ovat nyt sitten kuin kaksi marjaa juhlissa:) Olet kyllä ollut tosi ahkerana!! Kaunis myös tuo edellisen postauksen huivi.