perjantai 28. joulukuuta 2007

Uutta työtä ja pesukoneen korjausta..

Siinäpä päivän kohokohdat. Uudeksi työksi pääsi ekaluokkalaisen pipo niistä seiska veikan jämälangoista. Toivottavasti riittävät tumppuihin asti samat langat, alkoi pipoa tehdessä kutkuttamaan mieltä tumput.. Raidat on tullut taas ihan tehdessä työhön, ei mitään ennakkosuunnitelmia.. Ja siltähän ne näyttävätkin, eikö: Hyvällä mallillahan tuo jo on..

Sitten tuo pesukoneen korjaus.. Mies ilmoitti, että pesuhuoneessa piippaa jokin.. Menin katsomaan, pesukonehan se ja pyykki lillui vedessä, näytössä luki vaan E20 ja piippausta. Kaivoin ohjekirjat esiin.. seuraavaksi tyhjensin koneen vedestä, tuntui, että vesi virtasi toooodella hitaasti sormenvahvuisesta letkusta.. Sitten varauduin pahimpaan avatessani sihtiosaa.. Ajattelin, että se on täynnä nukkaa mun huovutuksista.. vastaan tuli pieni kasa hiekkaa.. Kaukana perällä kiilteli jotain. Aikani tongin; sain käsiini pienen hiuspinnin. Kirottua. Kone pelaa taasen, poistaa vedet ja linkoaa.. Mitä mä tekisinkään ilman näin kätevää...ööh itseäni.. Sanoinkin miehelle, että eikös nuo ole vähän niin kuin miesten hommia.. Mutta toisaalta, en oisi päästänyt sitä lähellekään tonkimaan konetta. Se ei osaa olla hellä korjatessaan niitä.. :D
Nyt kun tuosta ongelmasta päästiin, saatiin taas uusi. Olkkarista poksahtelee sulakkeet, juuri tämän seinän puolelta, jolla on tietokonekin kiinni. Pitää siis siirtää taas johdot kulkemaan muualle, että saa virtaa koneelle. Ja extra pian jututtaa miehen veljeä, se kun on nuo sähkötyöt muutenkin meillä tehnyt.. jos osaisi auttaa.. ja pakkohan se on jotain vika löytyä.
Tuleva kuukausi pitää sisällään jopa (laskemista...yy, kaa, koo..) ööh, kaikkiaan neljät synttärit. Ja kaikki sitten viikon välein. Anopilla ensin 4. pv, omalla ekaluokkalaisella 11. pv, ystävän tytöllä 18. pv ja ystävällä itsellään 25. pv. Vilkas kuukausi. Kuten myös helmikuussa, mutta ei mennä vielä niin pitkälle. Pitäisi anopillekin kehitellä jotain lahjaa.. silmät auki ja mieli virkeänä. Uusinta Modaa ovat jotkut kehuneet, ei näkynyt lehtihyllyssä tänä iltana ABC:llä.. Jos sen jostain löytäisi.. vaikka onhan noita lehtiä ennestään.. (ette halua nähdä kuvaa.. :D )Mutta jos nyt tänään söisin kunnollisen iltapalan..ettei taas huomen aamulla ala päivä päänsäryllä. Loppuun aivan ihana kuva kuopuksesta uudessa puukopassa. Onneksi ei tehnyt niitä silmät kii ja kädet eteen temppujaan, vaan poseerasi kunnolla, niin lutunen <3>

1 kommentti:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei!
Meillä jos pesukone temppuilee tms (kerran mukana pyöri ruuvimeisseli, vaikka olin muka tyhjentänyt kaikki taskut miehen työhousuista), että joudun tyhjentämään koneen, niin mä pästän veden sihdin kautta.. sieltä se tulee vauhdilla.. ;o))
Meillä on sihdistä löytynyt mm kolikoita ja avain. Ihmetellään vaan, että miten ovat edes päässeet sinne saakka!