perjantai 21. joulukuuta 2007

Väsyneenä sattuu virheitä.. :(

Tuota Bo-huiviani pingottelin..huomasin samalla, että toisessa päässä oli kiva virhekerros.. GRRRR!!! Missä lie vaiheessa tullut. No, eipä se sitten kovin kauaa jaksanut harmittaa. Katotaan kummonen on, kun nuppineulat lähtee veks. Pituutta on varmaan jotain 1,5m tai ainakin liki sitä. Tällä kertaa neulotin sen sohvan takaseinään. Muutakaan en keksinyt hätäpäissäni.
Hyvä juttu on se, että olin ja kävin tänään siellä parturissa. Kiva uusi pää nyt.. :) Hieman keveni hiukset, hieman outoa siltä osin. Mutta hyvin viilteli mun hiukset ja vähän piristysväriä *roiskittiin* sekaan. Tähän tyyliin siis:

Ystävänikin kävi lastensa kanssa - kivaa. Lahjat lähti matkaan ja kuulemma jotain lahjakassia oli annettu miehellekin jemmattavaksi jo heti eteisen luona. Pitänee kysellä mistä löytyy, ennenku se unohtaa senkin.. :)

Kello on taas vaikka mitä, mutta mä paketoin lasten lahjoja vielä tovin. Täytyy tehdä ensin paketointia sarjatyönä, aina saman lapsen kerrallaan. Sitten tarrat ja lopuksi jotain nauhaa kaikkiin niihin paketteihin, joihin viitsin laittaa.

Kiitokset kaikille Joulutoivotuksista.. Ajattelin itsekin nyt tässä samalla toivotella Rauhallista ja Hyvää Joulua kaikille tänne sivuilleni eksyville. Koitan todellakin ottaa rauhallisesti kaiken kanssa (vaikka eteinen onkin kuin pommin jäljiltä.. eteisen väliovi siis on vaihtumassa.. vanha sai tänään kyytiä.. Toivottavasti huomenna saa uusi tilaisuuden astua paikalleen.. Sitä purua vaan on joka paikassa, jota löytyi oven karmien ympäriltä.. Joten tavallaan aivan turha siivous tänään ennen tuota operaatiota). Joten siis piti vain sanomani, että toivottavasti myöskin muutkin ottavat rauhallisesti Joulun kanssa.. se tulee kuitenkin.. Eikä se varmaankaan tarkistele, onko joko nurkka siistitty.. Luulisin..ja toivon. :DDD

Nyt paketoimaan, että pääsee nukkumaan joskus myös.. Öitä.. ja paperin rapinaa..

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Kivat hiukset! Iloista ja mukavaa joulua :)