torstai 3. tammikuuta 2008

Hello Kitty -setti valmis!


Sain nyt sitten tytölle valmiiksi tämän setin. Tumpuista tuli *eriparit*, tarkoituksella ;) Kuvassa tumpun teksti jää vähän reunan alle, mutta Hello Kitty siinä lukee. SeiskaVeikan jämälankoja sain kulutettua 132 g, hyvä. Eipä noita lankoja kovasti jäljelle jäänyt, pitää käyttää joihinkin vastaaviin töihin.. Ja loput jämät tytöille virkkauksiin.. :) Suosiolla kirjaan setin vuoden ensimmäiseksi valmistuneeksi työksi. Jihuu!
Eilen siivosin kuopuksen kanssa lankavarastoni. Erittäin kivaa puuhaa. Neidistä oli erittäin paljon apua, vaikka aikaa tietty menee enemmän, kun kierrättää lankakerät neidin käden kautta laatikkoon. ;) Mutta täytyyhän pienenkin päästä auttamaan, kun kovasti halusi. Samalla keräsin joulukoristeet laatikoihin jo.. No, joo.. taka-ajatuksena tässä oli saada yksi iso kannellinen muovilaatikko langoille, joka oli eiliseen asti joulukoristeilla.. Mutta nyt kelpaa hakea langat siisteistä laatikoista, ennen kaikkea siististä huoneesta. Joulun aikaan tuppasi laatikot jäämään miten sattuu.. Miksihän??
Jaksamista rajoittaa vähän tämä alkanut nuha; nenä vuotaa ajoittain kuin vesihana.. Kurjaa. Sama juttu on kuopuksella. Juuri, kun olin kömpimässä petiin eilen illalla, alkoi huuto.. eipä auttanut muu kuin ottaa neiti kainaloon. Huonosti nukuin itse, mutta kai se tästä. Alkava korvien jomotus ei vaan tiedä hyvää. Onneksi ei ole mitään särkyä, vielä.. *kop, kop*

Nyt äkkiä ruokaa.. Mies tulee varmaan nälkäisenä kotiin.. Sitten pitäisi olla erittäin nopea ja tehdä anopille pienimuotoinen synttärilahja, koska merkkipäivä on huomenna 4.1. Huh, miten nopsaan päivät rientää. Tuskin kuitenkaan kai huomenna lähdetään kyläilemään, kun varmaan viikonloppuna nähdään tuossa 2 kilometrin päässä. Joten ehkä päivä lisää armonaikaa lahjantekoon, jos ei heti keksi ideaa lahjaan.. :)


Kiitokset kaikille pipo ym kehuista. Ursula, kyllä varmaan joku taas joskus nykäisee hihasta ja kyselee ehdinkö tekemään.. Kahdesti on jo niin käynyt.. Hello Kitty on kyllä ihana. Oon tainnut jäädä siihen koukkuun. Kohta alkaa koti täyttyä Hello Kitty-tuotteilla. Meillä jopa mieskin tietää KUKA/MIKÄ on Hello Kitty. :D Hienoa!

2 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Oi miten ihana setti! Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla tehdä tytölle kitty pipoa, saa nähdä riittäiskö edes taidot siihen. Iloista alkanutta vuotta :)

laura kirjoitti...

ihania!