perjantai 4. tammikuuta 2008

Nopeasti virkattu Teddy-huivi


Tähän ei taas kauaa mennyt. Pikaisesti virkkasin illan aikana. En jaksanut sitten enää tehdä postausta. (edelleen kipeä.. Finnrexiniä nautitaan..). Kerällinen melkein meni tuota beigeä Teddyä, olisiko metri lankaa jäljellä. Ja koukkuna 8:n Novitalainen. Ohjehan on otettu Novitan 2006 Talvi-lehdestä ja Malli nro 15. Jos en nyt muuta keksi anopille, niin on sitten ainakin tämä. Tänäänhän se merkkipäivä onkin..
Sitten ihan unohdin eilen mainita sellaisesta kivasta asiasta.. Tilasin sukkalankaa.. Rellanalta, olisko ollut 29. joulukuuta. Eilen tuli sähköpostia, että tilaus on lähtenyt matkaan. Kiva, kiva.. Hyvä, kun enää muistaa millaisia lankoja tuli tilattua, mutta eiköhän se sitten muistu, kun paketti joskus tulee.. :)
Yhä olen siis kipeä. Niin ärsyttävää, kun herää siihen, että nenä vuotaa kuin vesihana ja seuraavan kerran, kun herää.. on nenä aivan tukossa. Ehdin hukata mun pienen *lääkenapin* annettuani sitä kuopukselle, että pysyy nenä auki silläkin.. Eipä sekään sängyssään nukkunut.. Viereen piti päästä puoliltaöin.. Ja yhä nukkuu. Äiteen sängyssä saa kai kunnon unet, tulkitsenko näin??
Nyt pitänee hoidella loput aamutoimet ja miettiä mitä sitä oikein tekisi tänään.. Tylsiä kotitöitä ei jaksa.. mutta käsitöitä aina.. ainakin lehtiä lukea, jos ei muuta.

2 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Moro!
Tulin vaan moikkaamaan, että minäkin käyn vakituisesti lukemassa sinun sivuillasi!
Neulotaan.netin kautta kyttään päivityksiä.. ;o)))

amma kirjoitti...

Heippa vaan! tuolta Jantan puoelta tieni tänne löysin.
Sullahan on tiedossa mukava yllätys, kun itte oot sen järkänny :)