maanantai 7. tammikuuta 2008

Iltalenkillä..

Tuli tehtyä äsken oikein hurrrja iltalenkki. Koira (joka on yhäkin esittelemättä, hyi mua..) tahtoi vielä ulos tarpeilleen. Mentiin sitten yhdessä. Kaappasin pimeässä vielä laatikollisen puita sisälle lämpiämään. Koiraa ei näy saati sitten kuulu, pimeässä, mutta vähäisen lumen (!) hieman valaisemassa pihassa.. Ajattelin, että jaaha.. otti ja lähti, kun sitä on joskus tehnyt mulle. (vahingoista viisastuneena ennen lähtöä minnekään asioille, pissatan sen AINA hihnan kera..) Nyt ei ollu tosiaan hihnaa.. Nooh..hiljaisuudessa kuului pientä tuhinaa.. Selvä, tavallista pidempi ulkoilutarve.. :DDD


Kun koira vihdoin päätti tulla, päätin suorittaa iltalenkkini.. ravattiin yhdessä neljästi miehen auton ympäri ja sitten sisälle. Arvatkaa vaan kumpi oli eka ovella..ja kumpi kompuroi hangessa perässä.. :D Varsinainen iltalenkki. Kyllä luulisi kunnon kohoavan.


Joo, ei oo tumppu edistynyt kuin pari hassua senttiä. Ja Lidlistä ostin lisää lankaa. Kaksi pakettia vaaleanpunaista hapsulankaa.. Las Vegasia :) En köyhtynyt tavallaan langoista yhtään, kun palautin samalla kasan juomapulloja..kätevää..
Tässä vähän osviittaa (huono kuva) langan ulkonäöstä, suoraan kopsattu Lidlin sivulta.. Päädyin kuitenkin hempeään vaaleanpunaiseen väriin, vaikka pitelin niitä kirjaviakin pastellisävyjä.. Kenties kuopukselle paitaa.. hattarapaitaa.. :)

Huomenna jatkuu taas kerho neiti 4v:llä, joten tää painu nyt enempiä jaarittelematta suihkun kautta petiin. Jos huomenna mulle suotaisiin hetki hahtuvatumpun parissa, että saan sen toisenkin valmiiksi. Pahoin pelkään, että hahtuva voisi loppua kesken.. entä sitten..??? Jänskätään kuinka käy.. ehkä jo huomenna selviää.. Siihen asti, MOI!

Ei kommentteja: