torstai 17. tammikuuta 2008

Revontuli näkyvissä.. :)


En ollut millään tyytyväinen aloitetun Revontulen ulkonäköön, joten purin varmaan neljästi, kunnes miellytti. Aina meni ne lisäyskohdat liian suurille rei'ille. Joo joo, sellainen nipottaja täällä kirjoittelee. Niin kauan yrittää ja tekee, että jälki miellyttää, jos vaan sillä tuulella on. Täydellisyyden tavoittelija, kun jotain käsin tekee.. Onneksi ei koske mitään muuta.. (niinkö uskot..?) :D Mutta nyt mennään vauhdilla. Millään en laskisi käsistä poist. Lankana on liukuvärjätty virolainen villa (8/2 vahvuista).. vihreäsävyisenä. Kovin pitkään on nyt tullut tota tummaa vihreää, voisi vaihtua jo, ymmärtäisikö vihjeestä..
Onneksi löytyy pari vyyhtiä varastosta tuotaa virolaista: marjapuuro ja havumetsä tai jotain sinnepäin.. niin ja onhan ne anopin antamat valkoiset.. :) Kärrynpyöräjakku kolkuttelee mielessä, yritin järkeillä ja muistuttaa itseäni, että on niitä ostospäiviä ensi viikollakin. Kohta varmaan päädyn lähikauppaan ostoksille, kalliiseen hintaan.. Ja sitten en kuitenkaan ehdi aloittaa niillä langoilla ja olisin voinut odottaa ensi viikolle. Kovin tyypillistä mulle.. :DDD Kova tarve vaan ostaa langat. Äitikin oli taas innostunut langoista, oli poikennut Porin Lavikolle ja tullut lankakassin kanssa kotiin. :DDD
Kiitos kaikille kehuista, joita on sadellut aina tumpuista kakkuun.. Kiva, että tykkäsitte. Niin minäkin. Vaan nyt kutsuu Revontuli.. Huomiseen.

1 kommentti:

Rasa kirjoitti...

Yhtä asiaa en käsitä.. missä ihmeen välissä saat aikaiseksi noita neuleita? Ja muutakin.. minullakin on 4 tytärtä, 1v-8v, ja väkerrän yhtä sukkaparia toista viikkoa jos niikseen sattuu.. ja jälikikin on mitä sattuu, kun neiti 1v vetelee puikkoja irti kun silmä välttää. Pakko nostaa hattua :-)