keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Lankaa lisää..

ei kun sitä mää vaan tolla otsikolla, että tarvisin lankaa.. Miksi ihmeessä mikään lanka, jota mulla on.. ei käy tuohon kärrynpyöräjakkuun. Laskeskelin, että seiskaveikan tiheys sopisi siihen, mutta ei mun jämäkeristä löytynyt kuin kolme ja yksi täysi kerä. Ja kun värit oli täysi kerä valkoista, ja keränpuolikkaat keltaista, oranssia ja sitä herneenvihreää. Niin nätisti sopivat yhteen ja siihen se sit jäi. Ei ole sopivia värejä lisukkeiksi.. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että mun muka pitäisi lähteä ostoksille??? En ymmärrä.
Langanpuutteesta tympääntyneenä aloin keriä vihreä-sävyistä vironvillaa vyyhdiltä. Se pyrkii Revontuleksi, jahka on kerällä. Sentään sitä on kotona. Päätin jo tänään aamulla, että vasta ensi viikolla lähden Porin suuntaan kaupoille. Eikös Euromarketit kaupanneet edukkaasti seiskaVeikkaa?
Tuntuu muutenkin ettei nyt loppupäivästä mikään mennyt putkeen.. Eskarilainenkin on kipeä. Kiva, kun liikuntakerhon jälkeen ilmenee, että on kuumeinen. Plääh.. Loppuviikon on sitten kotona. Kummasti sai puhtia pienen levon, päiväruuan sekä Pamolin jälkeen. Ei ollut köyhä eikä kipeä.. sen verran paljon touhusi. Mutta nyt jatkan kerimistä ja tuhahtelua.. Ei muka lankaa.. Joopa joo.

3 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei!

Ja kiitos "kehuista" tuolla aiemmin. En nyt välttämättä niin taitava ole, sinnikäs ehkä. ;oD

En ole aiemmin jaksanut kommentoida, kun alkuviikosta oli mullakin sellainen olo, että ottaisin mielellään viikon loman yksin jossain rauhassa mukanani suklaata, lankaa ja telkkari.

Mä ilmoittauduin eilen Lankahamstereihin, ja ajattelin, että tarttis käydä ennen sitä vähän hamstraamassa lankaa.. hmm.

Muori Menninkäinen kirjoitti...

Turun suunnalla ainakin City-Market myy 7-veikkaa hintaan 3,89e ja eräs rouva kertoi ostaneensa Tarjoustalosta alle 4e kerä...

lentokala kirjoitti...

Niin, ja onkohan nyt muissakin cittareissa kuin täällä vain 7-v-langat tarjouksessa? Oli nimittäin 3,29e/kerä :)