maanantai 18. helmikuuta 2008

Kuuraa puikoille

eli vähän aikaa sitten ostetut Novitan vaaleanpunaiset Kuurat pääsevät puikoille, kerä toisensa jälkeen.. Ryhdyin tekemään eskarilaiselle synttärilahjaksi viime syksyn Novitan lehdestä Kuura-paitaa, malli nro 81. Takakappaleen olen nyt saanut valmiiksi:

En voi sanoa tykkääväni tuosta langasta, kovin on helposti takkuuntuvaa ja ärsyttävää neulottavaa. En tiedä pahensiko kokemusta vielä se, että oli pakko ottaa käyttöön Novitan puikot..ovat muoviset tietty..tarviiko enää sanoa muuta.. Ainut positiivinen puoli on tuo pehmeys ja hattaramainen ulkonäkö. Teddyäkin on kivempi käsitellä puikkojen kanssa..


Tytöillä oli tänään ohjelmassa rusettiluistelua.. Reilun tunnin luistelivat ja sitten käytiin vohveleilla ja mehulla.. Kaiken lisäksi saivat vielä hienot kasvomaalaukset.. paitsi pienin.. tyytyi pelkkään vohveliin. Lisäksi oli vielä HenkkaMaukan vaatepaketti tullut postiin, saatiin eskarilaisen uusi ulkopuku huomiselle käyttöön.. Tarkkaavainen huomaa kuopuksen kainalon alla hintalapun.. Neidin piti heti kanssa saada sovittaa.. :DDD

Huomenna vien kaksi isointa vanhemmilleni pariksi päiväksi, kun vaan saadaan ensin kuopuksen hammashoitolakäynti hoidettua ja kenties ollaan perhekahvilassa..se kun on jo isommille harvinaista huvia..

Täytyypä hipsiä suihkun kautta petiin.. :D Palaillaan.. Aika kivoja veikkauksia teillä arvonnassa.. :D Hyviä ovat.. :DDD

Ei kommentteja: