keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Lankavaraston kartoitusta..

Huh sentään. Kehtaanko edes aloittaa otsikon aiheesta. Kuopuksen loistavalla avustuksella oli päivän hyvänä työnä lankavaraston läpi käyminen. Niin moneen kohtaan listassani tuli reilut grammat, että mietityttää oonko mä kevyempi kuin mun langat. Pelottaa ihan.
Jotta oikein saisin varastoni räjähtämään, tilasin lisää Rellanalta, kun halvennuksessa oli.. :) Ilmeisesti edellisen laskun maksu oli erittäin onnistunut ja mennyt perille, sillä päivän kuluttua tilauksesta tuli ilmoitus, että ovat pakattavana ja lähdössä mulle. Hurjaa..
En taida täällä paljastella vielä lankojen kokonaismäärää, vaan jätän sen sitä arvontaa varten, joka pitäis kyllä pian pistää pystyyn, sen verran nopsaan mittari raksuttaa..
Nyt vaan likat kerhoon ja kaupan kautta kotiin siivoamaan ja ruokaa perheelle. Loppuilta on käsitöiden.. (mitenkähän lopulta käy.. tuleekohan mutkia matkaan..)

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Wohoo...jos langat painaa enemmän kuin itse niin...siinä on pienen kriittisyyden paikka lankoja tilatessa! :) Mä en tiedä paljon mulla on, mutta luulen että painan enemmän...Lankaa on ehkä 20 kiloa? En osaa yhtään arvioida. Mun pitäs ehkä tehdä kanssa Mittumaari taas, kun mulla on sitä vihreesävystä eestiläistä...Tai sit Revontuli, kun osais päättää.

Malabei kirjoitti...

See here