torstai 14. helmikuuta 2008

Hyvää Ystävänpäivää!

Miten aavistinkin eilen, että asiat ei ehkä mene niin kuin kuvittelee.. Juttu menee näin: Vein tytöt kerhoonsa ja tulin kaupan kautta kotiin. Pesin perunat ja laitoin kattilan hellalle kiehumaan. Sain heti perään tärkeän puhelun.. Puhelun jälkeen ihmettelin hiljaisuutta talossa, perunakattilakaan ei kiehunut: Jihuu.. sähkökatko. Sitten odoteltiin ja odoteltiin. Lopulta mulla meni hermot ja tein puuhellaan tulen, että saatiin ruokaa, kun jokaisella tuntui murisevan nälkäinen karhu mahassa. Joten ruoka meillä syötiin kaksi tuntia normaalia myöhemmin, puoli seiskalta. Mielenkiintoista. Sähkötkin saatiin takaisin, kun aloitettiin ruokailu. Koska puuhellassa oli tuli, niin päätin sitten paistaa vielä lättyjä.. Siinä se ilta sitten meni. Ihan toisin kuin olin kuvitellut.


Silti aloittelin vielä illan *hiljaisuudessa* kuopukselle ponchoa, kun aina mielellänsä on pukenut toisten ponchoja päällensä. Taisin olla aika väärässä.. kuopus koki todella ahdistavana, kun sovittelen aina välillä tuota omaa versiota päälle. *huokaus..* No, valmiiksi tein, lisäsin hapsut ja laitoin tytön päälle. Piti päällään ehkä pari sekuntia ja ahdistus alkoi ja äkkiä pois päältä. Valokuvauskin oli niin hankalaa.. :DD Mutta tälläistä sain aikaiseksi:


Lanka oli Rondon Duettoa (vanhaa..vuodelta miekka ja kivi.. :D ), on villasekoitetta. Puikkoina 5:n pyöröt ja 6:n koukkua lainasin tytöiltä..kerrankin näin päin. :D Lankaa tuli kulutettua hurjat 56 g. Kuvat on kyllä ihan omaa luokkaansa, jos ei ollut tukka sekaisin ponchon repimisestä, niin sitten neiti tunki itseänsä kuvaan ponchon kanssa.. Onneksi ei tuo ole niin vakavaa puuhaa.. huvittaa vaan.

Ihan turhaan mä teitä eilen pelottelin lankamäärilläni..Kuten Teijalle jo illalla mainitsin..kyllä mä onneksi painan lankojani enemmän. Ei niitä sentään niiiiiin paljoa ollut..paljon kylläkin. Pitää pystyttää jotkut omat hamsteriviikot, vapailla säännöillä.. :D Tyyliin varastosta lankoja puikoille, mutta uusien osto ei ole kiellettyä.

Vihjailin miehelle eilen, että olisi mukava lahja katottuna itselleni, jos hänellä on ongelmia keksiä mitään.. Tinttamarelliin oli tullut kivoja puikkosettejä.. Ei ehkä kuunnellut mua täysillä, kun ei kommentoinut mitään siihen hintapuoleen.. :D

Ei ne ongelmat jääneet eiliselle, tänä aamuna ei pelittänyt kone täysillä ja syykin selvisi: Sonera.. sentään saivat yhteydet kohtuuajassa takaisin kuntoon.. Ärsyttää vaan, kun sähköpostit eivät toimineet ja tietty just silloin, kun niitä todella tarvitsisi.. Lisäksi alkoi tulvia noita roskajuttuja tuonne kommenttiosioon, joten piti ottaa käyttöön nuo kirjaimet.. Ärsyttävää..

Lopuksi vielä: Erittäin Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

3 kommenttia:

Mirri kirjoitti...

Oikein iloista ystävänpäivää!

MarjutJ kirjoitti...

Oikein hyvää ystävänpäivää :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää..
Meillä pari vuotta sitten tuli sähkökatkos talvella iltapimeällä, ja laitettiin puuhellaan tuli että saadaan iltakaakaot keitettyä. Olohuoneessa ja keittiössä paloi kynttilöitä. Tää oli ilmeisesti lasten mielestä niin hienoa ja tunnelmallista, että seuraavana kesänä poika (silloin 4-5v) pyysi, että taas laitettais kaikki valot pois ja uuniin tuli ja siinä kaakaot. ;o))