tiistai 5. helmikuuta 2008

Pingotusta ja uutta huivia

Ehdin siis laittaa valkoisen myttyni (Revontulen) pingottumaan tänään.. mutta vasta niin myöhään päivällä, että annan suosiolla kuivua ja venyä huomiseen asti. Joten paha sanoa mitään sen tarkempaa tietoa siitä vielä..muuta kuin sen, että se on i-s-o. Sen totesi ensin kyllä mies, jonka jälkeen itsekin sitä ihmettelin. Taitaa johtua ihan noista 6:n puikoista.. :) Peittäisi norsunkin, vai kuinka:
Sitten tosiaan aloittelin uutta huivia Annelta ostetusta vironvillasta, kun se oli sopivasti tarjolla, eikä tarvinnut alkaa vyyhtiä muuttamaan keräksi.. Aikas kivan näköistä on:Minttumaariksi se muuttuu hiljalleen.. Kun nyt vaan osaisin päättää kumman huivin annan eskarilaisen kummitädille 30 -vuotis lahjaksi ja kumman annan 81-vuotiaalle äidinäidilleni, ihan muuten vaan, on aina muistanut tyttöjä kaikella.. Joten ajattelin, että nyt on mun vuoro muistaa. Jotenkin nuo Minttumaarin langan sävyt ovat juuri *muorin* värejä.. Ja tämä 30-vuotias on sellainen perus-hillittyjen-värien käyttäjä.. Joten mitä sitä kai enää selvää asiaa pohtimaan, tulipa sekin selvitettyä tässä *ääneen pohtiessa*..
Oltiin tänään pulkkamäessä, ihan kiva ilma oli.. vähän vetiseksi muuttui iltaa kohti. Kuopus oli ihan poikki tästä päivästä ja niin olen minäkin. Ensin aamupäivällä toista tuntia pulkkamäessä ja nyt illalla vielä tunti naperojumpassa. Liki sammui sänkyynsä saman tien kun sinne laitoin.. Kunpa joku tulisi ja peittelisi minutkin sänkyyn.. Vielä pitää vaan uusia parit kirjaston kirjat, kun sitä varten oikein muistilapunkin kirjoitin koneen ääreen.. Hatara pää ja sitä rataa.. Mutta huomenna sitten mittaan tuon hurjimukseni.. Enpä usko, että jaksan enää muuta kuin syödä iltapalaa ja mennä nukkumaan.. Joten jää huomiselle tuo Minttumaarin jatkaminen.. Moido.

Ei kommentteja: