keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Vihdoin..

sain nypittyä neulat irti ja punnittua rasvaisen Revontuleni:
Puikkoina oli 6:n bambut sekä pyöröt. Lanka on virolaista villaa (erittäin rasvaista, puikot tuli voideltua..), vahvuus 8/3. Langankulutukseksi vaaka ilmoitti 136 g eli hieman yli puolet meni tuosta 250 g:n vyyhdistä. Mitäs vielä.. Huivin päättelyn tein reilun 100 kerroksen jälkeen. (ihme mutkilla tuossa kuvassa..hmmmph..)

Noin kaunis on Minttumaari tällä hetkellä.. ihanat värit. Jotenkin tuossa kuvassa huomaan itsekin paremmin värien hehkun kuin *luonnossa*.. Kai mä sitä joskus sitten alan päätellä. Venyttelin vähän ja mittasin..leveyttä oli reilut metri. Ei ole hajuakaan kuinka isoa siitä haluan, mutta..katsellaan.. Lankaa näyttää olevan kerällä reilusti vielä, joten sitä ei tarvitse murehtia. :)

Kurkku on ärsyttävästi kipeä tai ainakin arka. En haluaisi kipeäksi..ei kiitos. Pitää nauttia jotain tuohon vaivaan, ettei tulee lisää vaivoja.

Mulla on taas kauhea hinku aloitella uusia töitä, mutta ensin pitää nää huiviasiat viimeistellä.. Viimeinen SK-lehden maksettu numero tuli eilen; kivoja pipoja näytti olevan..löytyyköhän lankaa varastoista, vai pitääkö ostaa.. Jos siis alan niitä seuraavaksi.. tai sitä kuopuksen uutta kärrynpyörätakkia..hmmm.. Valinnanvaraa on. Huomenna tulee Adlibrikseltä muutama kirja, jos hyvin käy.. Piti tilata, kun oli tarjouksessa ja ilman postikuluja.. viime kuun puolella tilattu.. :D joo..viime päivinä.. Herään kai myöhään aina kaikkiin juttuihin..

Nyt menen taas lueskelemaan ja sekoittamaan to do-listaani.. Moi.

2 kommenttia:

amma kirjoitti...

Ihanaisia huiveja! minttumaarissa hurjan upee väri! Mikshän tuo revontuli näyttää toisten neulomana ihanalta ja ite kun yritin alottaa niin lopputulos piti äkkiä purkaa.. Pakko vielä kokeilla

MarjutJ kirjoitti...

Hienoja huiveja! Onko Minttumaarin väri kuvassa oikea; se mahtaa olla upea.