torstai 28. helmikuuta 2008

Pinwheel sweater... again..

Eli sitä kivaa pyöryläjakkua taas, viisastuneena, aloitin.. Lanka ei ehkä ole parhain neulottava, kauhulla jo odotan pudonneita silmukoita.. Otin nimittäin sen Lidlistä ostetun pörrölangan. Ihanaltahan sen näyttää neulottuna.. Toivottavasti noista jää ylikin lankaa, että saa samasta jonkun pipon yms.. Kuopukselle taas siis teen.. tälläinen pyöreä pörrö tekele on nyt: Lisäksi yritin napata kuvaa kuopuksesta kera sukkiensa.. ihan toivotonta, jalat pysyi paikoillaan tasan sekunnin sadasosan.. Mutta tässä jonkinlainen todiste, että toinenkin sukka on olemassa, hurjat 34 g sain lankaa epämääräisten lankojen kassista kulutettua. Nooh..grammoja nekin on.
Prismasta sitten kuitenkin sorruin ostamaan sitä tarjous-Kolibria muutaman (5 - onko se muutama..) kerän. Kai niistä jotain tekee, värit oli kivat.. kovin vaan tulee selkeästi selväksi, että on ihan muovista koko lanka, kun vaan katsookin päin.. No joo.. selitän ton retkahduksen sillä, että olivat ihan siinä Osta pois -kylttien alla.. Heh..
Taidanpa jatkaa taas tuota Pinwheeliä.. siinä kun tarvitsee saada keskittyä rauhassa (ainakin minun) tai tulee niitä laskuvirheitä ja pudonneita silmukoita..

Ei kommentteja: