keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Tänään on jo toivoa..

saada sukkapari valmiiksi. Turha kai sanoa mitä olen taas melkein heti herättyäni aloittanut.. Ohje on täältä. Tulee tosi siistin näköistä kantapäätä, kun tekee huolella ja hartaasti. Tähän olen jo tyytyväinen, kun MOLEMMAT puolet ovat samannäköiset. Eilen sain tosiaan vain toisen puolen siististi.. Vai mitä mieltä olette?
Punainen väri on näköjään tosi hankala kuvattava. Piti mennä rappusille ulos kuvaamaan.. Kataja-parka sai olla taustana.. Lisäksi on noloa hyppiä yövaatteissaan rapulla.. Ehtipä joku mennä autolla ohikin ja varmasti näki.. Onneksi ei naapurit ole aivan *vieressä*, säästyvät näiltä mun noloilta tempauksilta.. :D
Nyt on taas sellainen iloisen leijuva olo, kun sain jotenkin selätettyä tuon kantapään.. Tällä tunteella varmaan jaksaa tässä välissä tehdä pakolliset taloustyöt, suu korvissa asti.. :D Sekä vaihtaa äkkiä nämä yövaatteet, ennenku joku yllättää..noloa.. Katsotaan, jos olisi nuo sukat illalla valmiit.. Luulisi, että nyt valmistuvat äkkiä, kokokin kun on jotain 21/22. Moi!

Ei kommentteja: