sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Toisin kävi kuin hiirelle..

Mieleen tuli se satu hiirestä, joka oli kissalle räätälinä.. Hiirihän ei tainnut saada mitään loppujen lopuksi valmiiksi.. Ja mulle kävi näin: piti tulla sukat kuopukselle..tuli vähän isohko alku.. nooh, käyvät sitten kerholaiselle.. Ja vielä kerran kun sovitellaan.. tuli sukat eskarilaiselle. :D
Mitä tästä opin..? Ikinä ei kannata iltamyöhään lukea uusia ohjeita.. pitäs katsoa kuvatkin tarkkaan.. Ja ennen kaikkea pitää uskoa sitä mitä ohjeissa lukee. Mutta kun valmiit sukat näyttävät myös oikeasti sukilta ja käyttäjäkin löytyi.. Ei voi olla kuin tyytyväinen, varsinkin kun saajakin oli erittäin happy. :) Siispä unisukat:
Lanka: Kool Aid-värjättyä ikivanhaa marinoitunutta lankaa, kaikki 57 g meni :D

Malli: apua Ullan sivuilta kärjestä aloitettavaan sukkaan; mutta siltikin siitä tuli ihan oma versio.. :D sukan koko on jotain 30/31.

Puikot: 3:n sukkapuikot

On taas mietinnän alla, että mitä seuraavaksi.. Ainakin sen arvonnan pähkäilen parin päivän sisään.. Tajusin nimittäin, että hurjan nopeasti on tämäkin kuu mennyt.. Lapsillakin on ensi viikko hiihtolomaa.. Pariksi yöksi vien isommat vanhempieni seuraksi, laukomaan taas elämän totuuksia.. Saa nähdä kuinka rauhallista täällä silloin on..

1 kommentti:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

ihan nukkumatin värisetkin ovat nuo sukat. ;O)
Mulla kävi samalla lailla kärjestä aloitettavien kanssa, että tuli ensin liika isot (vaikka luin ohjeet monta kertaa ja mittasin ja laskin kerroksia). Aluksi ne oli mulle sopivat, mutta purin pois senttejä pariinkin otteeseen ennen kuin tuli 9v poijalle sopivat. ;oP