perjantai 15. helmikuuta 2008

Mitä se on nyt keksinyt..?

Vastauksena kerrottakoon, että uteliaisuus voitti. Surffailin Ullan sivuille ja orjallisesti koitin lukea kärjestä aloitettavan sukan ohjetta. Oli aivan pakko todeta itsekin, että onko se tosiaan niin helppoa ja nopeaa.. Ja onhan se.. Paitsi, että kun on itsellä ohutta lankaa eikä hajuakaan tarvittavasta silmukkamäärästä kuopuksen sukkaan.. Ei tullut kuopukselle sukkaa, vaan neiti 4 v:n jalkaan.. Joka muuten ihastui lankaan aivan täysin. Pitääkö nyt pelätä, että neiti hurahtaa lankoihin isompana..? Altistus langoille nyt kotona on ainakin väistämätöntä.. :D
Lanka on jotain iki-iki-vanhaa, varmaankin peräisin äidinäidiltä ja niiltä ajoilta, kun oli Villatehtaalla labrassa töissä.. Tuntomerkit täsmää niihin lankoihin. Oletettavasti voisi olla Marimbaa (täysvillaa) tai sitten jotain jossa on seassa jotain teennäistä.. :D Turhan laiska olen testailemaan.. nimimerkillä mikä ylipäätään on mallitilkkukin..? Minä en semmosia ehdi.. :DD
Mutta langasta siis vielä, se on niitä jotka päädyin viime vuonna Kool Aideilla testailemaan.. Tälläistä jälkeä tulee, kun ottaa puikot mukaan ja tehtailee silmukoita:

Nimettiin neiti 4 v:n kanssa nämä unisukiksi.. tuo sinertävä väri on niin ihanan unisen oloinen, jostain syystä. Harmi vaan, että en omista kerijälaitetta.. Olisi ollut kiva aloittaa toista sukaa heti samalla.. Nyt ei voi..lanka on tollasella kerällä.. Huhuu synttärikeiju.. olisi taas lahjatoive..

Tytöt tehtailee taas tupsuja tupsuhärvelillä.. Jämälankojen hyötykäyttöä.. Mäkin taidan mennä seuraksi sukkaa kutomaan.

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Mynthonsukat :) Mäkään en ole tehny sukkia noin päin vielä, pitäs ehkä joskus kokeilla. Mietin tuota lankakilo asiaa, jos onkin tarkotus että saa omistaa painonsa lankaa? Nimimerkillä vetäsin juuri paketillisen suklaaWeetoseja :)