perjantai 8. helmikuuta 2008

Vaivaiset 107 g!!!

Noin kaunis siitä Minttumaarista sitten tuli, kun kävi ensin uimassa ja sitten vielä raukkaa venyteltiin ja pisteltiin neuloilla. Kauneuden vuoksi vähän kärsimystä.. Mahdankohan enää raaskia luopua..?? No, kyllä vaan.. noita saa onneksi lisää tehtyä, jos siltä tuntuu.
Lankaa tosiaan kului vaivaiset 107 g. Huivilla on kokoa 155 x 86 cm. Kutosen puikoilla tein, joten siksikin siitä tuli noin ilmava. Lankahan oli 8/2 vahvuista vironvillaa. Alkaa olla nuo Minttumaarin ohjeet hieman ruttuiset jo, vaikka ovatkin muovitaskussa.. :D
Tälläiset kirjat sitten tuli Adlibrikseltä:
Kaikista tykkäsin. Poncho-kirjaa en ollut aiemmin selaillut edes, joten otin pienen riskin (palauttaahan aina tietty voi..). Mutta mielestäni tosi kivoja malleja oli kirjassa, pari mallia jopa lapsillekin. Anu Harkin kirjaa selailin joskus Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta hintaa oli silloin 44e, joten hyllyyn jäi.. Nythän tuo maksoi 14e. Nukkekotikirjan otin, kun halvalla sai. Sisäinen Sulo Vilen nosti päätään, tai jotain. Jos vaikka innostuisin tekemään lapsille nukketaloon tarviketta, kun ohjeet on aina saatavilla.. Kirjastosta lainasin kirjan reilu vuosi sitten.. joten oli ennestään tuttua tekstiä.
Langanpäät päättelen vielä huivista ja laitan aamuksi valmiiksi. Katotaan nyt miten innokkaasti jaksan lähteä.. Kuopus nukkui viime yön vieressä.. sitten vielä eskarilainen ilmaantui viereen valittaen surkeana korvaansa.. Jäi kotiin parantelemaan oloaan.. kummallisesti korvaa ei enää aamulla särkenyt, mutta se kamala yskä tulee taas uudelleen.. Oireet näyttää ihan sellaisilta. Nyt on taas itselläkin kurkku kipeä, pakko nauttia jotain, ettei oo huomenna tooooosi kipeä.
Rellana iloisesti pommittaa supertarjouksillaan.. vaikka kuinka päätän pysyä kovana, enkä tilaa lankaa.. tuntuu, että päätös alkaa horjua.. Hui.. Kuinkahan käy.. ?? Viikonloppuja kaikille. :)

3 kommenttia:

lentokala kirjoitti...

Kylläpä Minttumaarista tuli uskomattoman kaunis!!!

sade kirjoitti...

Ihana huivi. Jospa joskus tekisi tuollaisen itse.. :)

Päivi kirjoitti...

Aivan ihana, tuo malli on kaunis ja mitkä värit! Minulla tuo malli tulostettuna, sopiva lanka mietinnässä. Muita töitä pitää vaan saada alta pois.