lauantai 9. helmikuuta 2008

you are aqua
#00FFFF

Your dominant hues are green and blue. You're smart and you know it, and want to use your power to help people and relate to others. Even though you tend to battle with yourself, you solve other people's conflicts well.

Your saturation level is very high - you are all about getting things done. The world may think you work too hard but you have a lot to show for it, and it keeps you going. You shouldn't be afraid to lead people, because if you're doing it, it'll be done right.

Your outlook on life is very bright. You are sunny and optimistic about life and others find it very encouraging, but remember to tone it down if you sense irritation.
the spacefem.com html color quiz

Piti käydä tekemässä myöskin tuo testi, kun muutkin.. matkintaa joo. :D

Huivit sain vietyä porukoille, että äiti toivon mukaan muistaa ottaa ne matkaansa huomenna.. :D Prismasta tarttui matkaan vain kaksi kerää vaaleanpunaista Tangoa fania.. hinta oli vain 1,90e kappaleelta. Sitä uutta Siljaa hiplailin, mutta se järjen ääni puhutteli toiselta olkapäältä, joten jäivät ostamatta. :D

Päätä särki jo porukoilta lähtiessäni, joten oli todella tuskallista ajaa sumussa, tihkusateessa ja pimeässä takaisin kotiin liki 50 km:n matka.. en älynnyt, että voisi päänsärky noin pahaksi äityä.. Onneksi pääsin kotiin ehjänä.

Kaivoin esiin noita huiveista jääneitä vironvilloja ja ajattelin, että voisivat olla lämpimät tumppuina lapsille, joten pari riviä on aloitettuna resorista... Jihuu. Nyt vaan lähden kyllä petiin, kun päätä vähäsen vielä vihloo.. ja huomenna olisi menoa tiedossa. :D Pienet messut ja ne on onneksi lähellä..

Se pitää vielä sanoa, että kuopus on alkanut tällä viikolla esittää uusia puolia itsestään. Sillä pettää hermot ihan heti, jos asiat eivät mene niin kuin hän haluaa.. Tänään on kaksi kertaa heittäytynyt lattialle makaamaan ja raivonnut tovin. Ekan kerran suuttui, kun hänen pukemansa housut piti vielä ottaa pois (sukkahousut puuttui..) ja toisella kertaa ei antanut lukea iltasatua ja repi kirjan itselleen.. joten oli pakko laittaa kirja pois.. Huutoahan se tiesi.. Eskarilainen on ollu pienenä ihan samanlainen.. kaksi muuta neitiä olivat rauhallisempia.. Mihin se mun kiltti pieni vauva katosi..??? ;D

1 kommentti:

AnneM kirjoitti...

kauhee kun sä olet ahkera... olikos se revontuli muuten mistä langasta? Linkitinkin sen jo tänään ;)