lauantai 8. maaliskuuta 2008

Katki-poikki-väsynyt..

Onneksi olin fiksu jo etukäteen ja ajattelin tekeväni ainoastaan synttärikakun sekä pikkusuolaista itse, äitini lupasi tuoda banaanikakkua, sitten on vielä keksejä yms.. Kiva vaan, kun en ole kuullut osasta kutsutuista mitään.. että tulevatko vai eivät.. Mutta ei voi sitten mitään..sitä sitten tarjotaan mitä on (jos tulevat..), kun eivät kerran ilmoita mitään. Oli vaan niin hukassa tuo into alkaa tehdä mitään leipomuksia, että ihan ilta kuuteen asti piti odottaa ja alkaa väkisin tehdä.. Kuopus-parka meinasi menettää hermonsa..
Enkä sitten saanut ketään missään välissä myssy päässä kuvaan.. Mutta pakko on ainakin itseä ja tulevaisuuden myssyjä varten laittaa tiedot muistiin..
Malli: oma sovellus, apuja Ullan sivuilta. Koko: sopiva 7-8 v päähän.
Silmukoita 70; (korvaläpät 4s -> 22s ; lisäykset joka kerroksen alussa&lopussa). Päälaen kavennukset aloitettu 16 cm kohdalla (joka 4.&5. silmukka yhteen, 5 kerrosta väliin, joka 3.&4. silmukka yhteen, 4 kerrosta väliin, joka 2.&3. silmukka yhteen, 2 kerrosta väliin, 1.&2. silmukka yhteen, 1 välikerros, loput silmukat: 2 yhteen - loppujen silmukoiden läpi lanka ja päättely..
Huovutettu kahdesti 50'C ja 60'C pesu (tunnin pikaohjelmat..)
Lanka: Cortina exclusive-villalankaa 79 g (punaista, vaaleanpunaista ja hieman valkoista)

Puikot: 8
Lankavarastokin on vajaassa kuukaudessa vähän vähentynyt (vajaa 200g vähennystä..wuhuu..), vaikka hankintoja on tullut tehtyä sen varaston arvuuttelun jälkeen.. Mutta on sitä jotain valmistunutkin.. Jos nyt saisi noita myssyjä tytöille, niin pääsisi eroon ainakin Cortina-keristä.. värit on vaan just nuo punainen, valkoinen, vaaleanpunainen.. Sinistä Naturgarniakin on.. se ei vaan taida olla tyttöjen mieleen.. Ellei tee siitä jotain mustikkaista.. tai kukkasellista.. Laatikko kerrallaan tyhjäksi, vai miten sitä etenisi..?
Mies ehti jo palauttaa kahdet vyyhdinpuut, en kuulemma tarvitse niin monia.. No joo, turhaanhan ne kahdet tuossa olisivat ajelehtineet.. Yksi riittää vallan hyvin, ei mulla mitään tehdasta ole tarkoitusta perustaa tänne.. :D
Nyt on kyllä pakko oikaista petiin. Onneksi huomiselle on tiedossa vain pikasiivous (turhaahan se on..synttäreiden jälkeen sen kuitenkin saa tehdä uusiksi..) ja kermaa kakun päälle.. Ei voi tulla kiire..ellen nuku pommiin.. :D Moi!

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Hih, tuli tuosta myssystä mieleen meitsin omenankuori (silly apple cozy)! :o)