sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Päättämättömyyttä..

Sen siitä taas sai.. Tutkiskelin eilen illalla uusinta Ullaa.. Hmm.. se ei ainakaan pettänyt, toisin kuin nämä viime aikoina ilmestyneet lehdet.. Kaikkea kivaa ja toteuttamiskelpoista tuli vastaan.. :) Saunatontun harmaat sukat olivat kovasti mun mieleeni.. Jos itselle ne. Tänään just mietin, että kovasti käytän vain muiden tekemiä villasukkia. Yhdet oma tekemät (aarre..) on olemassa ja nekin on yläasteen käsityötunnilla tehdyt. Silloin olikin hyvää ja kestävää Novitan Nallea, eivät ole puhki mistään. Toisin kuin eräät pari joulua sitten saadut (Nallesta kudotut sukat..), jotka ovat monesta kohtaa puhki kuluneet.. Mutta kun ne ovat lämpimät ja pitkävartiset..seli seli.
Juhlat tuli juhlittua, vähäsen on uni ja väsy.. Joten sorrun taas loppuillaksi sänkyyn lukemaan lehtiä ja odottamaan nukkumattia. Iltapalalla jo alustavasti selailin Novitan 2006 kevät extraa.. Isoveljestä tehty liivin malli kolahti.. mutta kevätkin on tulossa.. Pitäisi varmaan keväisempiä juttuja miettiä.. Ja parit pipot saa kuitenkin tehdä koululaisten kavereille..synttäreitä kun on tiedossa.. :)
Jaa.. mieheltä kävi käsky, että pitää mennä.. Kai sitten on toteltava.. ja mentävä kuuntelemaan saunaremppa-suunnitelmia.. Vaikka kyllä sille sanoin, että mä sanon kuinka tehdään ja hän tekee.. Eikös se näin mene..? :D

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Meilläkin pitäisi remontista keskustella, huoh!