perjantai 28. maaliskuuta 2008

Kaunista ja kuraista..

Aurinko lämmitti ja paistoi tänään todella ihanasti.. samalla myös joka paikka oli kuraa täynnä. Autokin..sisältä.. Päivän hyvänä työnä siivosin auton sisältä imurin, rättien ja hyvien hoitoaineiden kera.. Taas kelpaa ajella siistillä autolla, ainakin sisältä päin siistin.

Poncho on edistynyt yllättävän hyvin, n. 30 cm jo neulottuna, (pikaisesti, huonossa valossa otettu kuva..):

Ohjeen mukaan 36 cm olisi tavoite, ennen Tangosta tehtyä reunusta. Jäänee huomiselle illalle. Aamulla lähden puutarhalle töihin, kun on tullut luvattua, että talkooapua liikenee. Aurinkoakin on luvassa, joten mikäs siinä.. ja raitista ulkoilmaa.

Kuopus ei nukkunut viime yötään omassa sängyssä. Puolilta öin heräsi jostain syystä ja oli pakko ottaa viereen. Tuskallista oli, kun neitiä ei väsyttänyt, potki ja hölisi omiaan minkä ehti. Päiväunet sentään sujui näin hyvin:

Mielessä on jo tänään käynyt muutaman Palma-kerän osto, sillä poncho vaikuttaa oikein mukavan malliselta ja siihen saisi tuhottua noita yksittäisiä Samos-keriä.. Mutta sitten taas.. Samoksesta saa tehtyä myös hyviä kesäpipoja.. viime keväänä tuli tehtyä omille tytöille sekä lahjaksi muutamia.. Ovat pysyneet hyvinä, pesuista huolimatta.. Hmm.. pitää miettiä. Selkäkin taas oireilee.. ehkä huonosti nukutun yön syy.. tai sitten päivän venyttelyt jäi vähiin.. ;)

Katsotaan.. valmistuuko poncho jo huomenna, vai olenko ihan naatti päivän päätteeksi.. Hyviä viikonloppuja!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Pontso näyttää tosi söpöiseltä :)