torstai 27. maaliskuuta 2008

Langat puikoilla..

Löysin kuin löysinkin ne langat, jotka kuvittelinkin laatikoista löytyvän. Eli näistä on puhe:
Katsotaan näyttävätkö yhdessä niin kivalta kuin nyt kuvittelen.. pari senttiä työtä on jo aloitettu.. pitäisi siis tulla poncho, sopii varmasti jollekin tytöistä.. :) Palma on oikein hennon vaaleanpunaista ja Samos hennon vihertävää.. Tango on tuota kivaa sekasoppaa.. :D
En tiedä teinkö kohtalokkaan virheen.. mutta kokeillaan nyt. Vaihdoin nimittäin kuopukselle *ison tytön sängyn*. Tähän asti on nukkunut pinnasängyssä. Äsken jo jouduin makoilemaan neidin vieressä ja pitämään kädestä kiinni. Nukahti sentään.. vaarana kun on se, että itsekin nukahtaa samalla.. Katsotaan kuinka hyvin yö menee. Pinnasänky on vielä vieressä purkamattomana.. Osin kyllä siksi, että en tiennyt minne sängyn saisin *varastoitua*..
Mutta näillä *eväillä* jatketaan huomista kohti.. Voikaahan hyvin.. :D

4 kommenttia:

lentokala kirjoitti...

Me vaihdettiin Neidille isojen tyttöjen sänky vuoden iässä. Aluksi pidettiin ympärillä patjoja yms. jos sattuisi tipahtamaan, mutta eipä tipahtanut ja meidän yöt on sujuneet jopa paremmin kuin pinnasänkyaikaan! Toivottavasti teillä käy samoin :)

Taija K kirjoitti...

Tein tuolla samalla lankayhdistelmällä - eri väreissä tosin - kummitytölle jouluksi pontson. Täällä näkyy kuva, mun vanhassa blogissa siis: http://kujatai.vuodatus.net/blog/988466

MarjutJ kirjoitti...

Tulee varmasti kivannäköinen pontso :)

Taija K kirjoitti...

Minkä väristä Palmaa olet vailla? Mulla olis melkein täysi kerä tuollaista violettikirjavaa, josta luopuisin mielelläni, ihan ilman maksua.

Väriä voit katsoa täältä, tuon paidan jämälangasta siis kyse.
http://kujatai.vuodatus.net/blog/203260