torstai 27. maaliskuuta 2008

Kiritys-pipo 2. valmiina lahjakääreisiin..

Tälläinen siitä sitten tuli:Ohje: Kiritys-pipo, Ullan sivuilta
Lanka: Novitan Tennesee, 51 g
Puikot: 3,5

Pieni nuhanenäni tahtoi välttämättä pipon päähänsä.. :) Piti sitten hakea neidille oma myssy laatikosta, jotta ei lahjapipoa tahrittaisi.. Nyt pitää vielä vähän höyrytellä sitä ja samalla silittää eskarilaisen hama-helmityö, tahtoo kuulemma vielä lahjaksi senkin huomenna. :) Nyt on siis kaksi hyvää syytä kaivaa silitysrauta lautoineen esiin.
Seuraava työ onkin jo mielessä.. Selailin Novitan malleja, Novita-klubin sivuilta.. Yksi poncho tuli vastaan, johon saisin tuhottua Samosta, Palmaa sekä Tangoa. Joten sellainen työn alle, kunhan ehtii.. Täytyy muutenkin alkaa miettiä/katsella sellaisia ohjeita tarkemmalla silmällä, joihin saa tuhottua olemassa olevia lankoja.. Heh hee.. kuinkahan hyvin onnistuu ja kuinkahan hyvin sitä pystyy ohittamaan mahdolliset lankatarjoukset kaupoissa?? Ehkä niin, että ei mene lähellekään lankahyllyjä, helpommin ehkäpä sanottu kuin tehty.
Eilen tuiskasi lunta ja tuuli repi puita.. sängyssä makoillessa katselin ikkunasta..Ehkä olisi pitänyt vetää rullaverho alas, että ei olisi tehnyt heikkoa katsella niitä liki kaksinkerroin taittuneita puita, kun tuuli niitä väkisin viskoi.. Koko ajan melkein odotti, että kohta rysähtää.. Tänään sitten taas sataa lunta.. välillä enemmän, välillä vähemmän. Piha on täynnä lunta.. En tiedä uskallanko edes avata ulko-ovea.. :O
Rakas nuhanenäni päätti, että nyt on aika syödä.. Joten.. syömään! Ja kotitöiden pariin, jotka ovat osaksi eiliseltä rästissä..plääh..

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Kiva pipo ja söpöinen on nuhanenäkin :)