perjantai 14. maaliskuuta 2008

Kiritys-pipo valmiina lahjapakettiin..


Malli: Kiritys-pipo, Ullasta
Lanka: Novitan Tennesee, lila, 44 g
Puikot: 3,5
Loppuosa piposta valmistuikin yllättävän äkkiä, liekö syynä se, että kapeni loppua kohti, heh.. Täytyy kyllä todeta, että lastenvaatteissa on ihan tajuttomat hinnat.. ja laatu ei todellakaan vastaa kaikissa hintalapun lukuja. Taitaa päteä tuo kyllä aika moneenkin asiaan.. Saatiin sentään eskarilaiselle saappaat, hyvä niin, nyt ei sitten pääse sukat kastumaan.. Kuopus sai uuden kevätpuvun. Piti ensin ostaa haalari, mutta erinäisistä syistä johtuen on nyt takki & housut. Lankaa en ostanut yhtään..miettikää.. Prismassa kyllä jäi kaivelemaan Kolibri-kerät, että olisiko pitänyt ostaa lisää muutama.. en siltikään sortunut. Tullaan toimeen noilla nyt mitä on.. niin kauan kunnes sorrun.
Nyt on taas sellainen ihme *kutina* käsissä, että jotain pitäisi saada tehdä.. tietäisi vaan mitä. Ehkä ne Kolibrit.. jos saan tiheyden täsmäämään ohjeeseen.. se on aina sellaista pelaamista, jos ei ole samaa lankaa.. Kaiken lisäksi mulla pitää olla isommat puikot, kun tuntuu tuo käsiala olevan ja pysyvän niin tiukkana.. Uskoisi ja muistaisi senkin vaan aina.. Vanha ja jäärä, minä siis..
Ehkä olisi viisasta lueskella tänä iltana sitä uusinta Novitaa ja antaa Nukkumatin tulla hiekkasäkkinsä kanssa.. Aamulla kun ei ole aikaista herätystä. Ihanaa. Viikonloppuja kaikille. Näihin tunnelmiin.. Palaillaan taas, kun tulee asiaa.. :)

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Äkkiähän se pipo valmistuikin. Hyvää vikkonloppua!