perjantai 14. maaliskuuta 2008

Lahjaa puikoilla..

Pitkän harkinnan ja eri vaihtoehtojen väliltä pähkäilyn jälkeen päädyin Kiritys-pipoon, Ullan sivuilta. Lankana on ihan vahingossa sopivasti lilaa Tenneseetä, Vapaa-Valinnan alekorista bongattu joskus.. Tässä vaiheessa mennään:
Huomenna pitäisi olla valmis.. hmm.. kaipa se onnistuu. Nyt vaan joudun lähtemään niille asioille. Eskarilainen tarvitsee uudet saappaat, edelliset päästää vedet sisällepuolelle.. tosi ihmeellisesti oli toinen ratkennut sivusta. Ties kuinka monet saappaat on samalla tavalla hajonneet.. Oli ne sitten olleet kalliit Unikko-saappaat tai ihan tavalliset Citymarketista ostetut.. Mitäpä tästäkin voi päätellä..??
Pitää puikotella pipo loppuun, kun palaan kotiin. Saa sormetkin pientä lepoa. Ärsyttävän liukasta lankaa puikoilla tuo Tennesee ja mä taas olen puristellut puikkoja ja lankaa niin, että sormissa tuntuu. Novitan uusin lehti kolahti muuten eilen postin mukana, ainakin tuli ajoissa. Jotain kivaa sieltä pikaselaamisella tuli vastaan. Pitää selata uusiksi ajan kanssa.
Mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja: