maanantai 24. maaliskuuta 2008

Kolibri-pusero..

on saatu valmiiksi. Kas tässä:
Ohje: silmukkamääriä ja mittoja Sanna Vatasen Hyvän olon neuleet kirjasta, sivulta 83; leikki-ikäisen raglanpusero. Raglankavennukset taisi mennä vähän omanlaisesti.. mutta toimivasti..joten :D
Lanka: Novitan Kolibri, 184 g
Puikot: 4 ja 5,5
Pääsiäiskävelylenkkikin tuli tehtyä.. tyhmänä jätin villasukat kenkiin..ja nyt on jalat oletettavasti rakoilla, en ole tarkistanut vielä, mutta sen verran *kivalle* tuntuu kantapäissä.. Tänään on tunnin välein satanut lunta kunnolla tai paistanut aurinko koko taivaan täydeltä.. Ja juuri silloin paistoi taivaan täydeltä, kun päätin lähteä kävelylle.. kuinkas muutenkaan..
Vielä en ole päättänyt mitä kivaa teen seuraavaksi.. :) Eiköhän jotain tule mieleen.. ahkerasti on tullut taas selattua lehtiä ja kirjoja. Liian paljon kivoja neuleita on tullut eteen.. liian vähän aikaa.. Ja liiasta neulomisesta olen taas saanut hartiat jumiin.. ja sen seurauksena päänsäryn.. Ei kiva.
Nyt pitää varmaan valmistautua taas huomiseen arkeen.. :) Palaillaan..

3 kommenttia:

villanne kirjoitti...

Kaunis pusero! Hypistelin samaista lankaa kaupassa lauantaina, mutta hillitsin itseni. :)

Isomman työn jälkeen lyö minullakin tyhjää kun ei osaa valita seuraavaa ... Joku iso työ olis kuitenkin kiva olla tekeillä. Nyt kuitenkin puikoilla sukat.

MarjutJ kirjoitti...

Kaikkea ihanaa olisi tehtävissä, mutta aika on rajallinen :)

Teija kirjoitti...

Kivan värikäs, iloinen kevätpaita!