lauantai 22. maaliskuuta 2008

Nyt on puikot..

joten ei kun neulomaan hihoja Kolibri-puseroon. Mutta samalla tarttui Anttilasta muutama kerä tummanpunaista Teddyä.. siis 600g.
Pitäisi siis saada jotain valmistakin, kun langat pääsi noin vaan taas lisääntymään. Mutta hinta kun oli vain 2,50e / kerä.. Ja seli, seli.. Mietinkin, että kuinka hieno Pinwheel sweater tuosta kasasta syntyisi..hmm.. Valmistuisi ainakin nopeasti.
Enpä usko, että nyt sorrun muihin lankalauantain tarjouksiin.. mutta mielihän voi muuttua viime hetkillä, joten vannomatta paras. Keväisiä neuleita ja pipoja pitäisi varmaan suunnitella.. vaikka viime yönäkin mittarin mukaan meillä oli ollut -15 pakkasta. Huh. Uusimmassa Novitassa on kaikea kivaa.. mutta kohtaan taas saman vanhan ongelman. Kun varastosta löytyy Malibua 300g, eräänkin ohjeen mukaan tarvittaisiin 350g. Hmm.. ei muka taaskaan tarpeeksi lankaa ennestään, merkillistä. Muutenkin päivät tuntuvat kuluvan vauhdilla ja mikään ei edisty taaskaan. Pah!
Pitää varmaankin hoidella pakolliset tehtävät nyt illalla, jotta jää aikaa jatkaa sitä puseroa.. Kiva nähdä miten raidat menee sitten valmiissa paidassa.. Varmaan aika erikoisesti. Epäilemättä.

Ei kommentteja: