sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Pinwheel sweater on valmis.. ja ihana..

Venähti vähäsen tämän tekeleen toisen hihan kanssa.. Toisen hihan ehdin saamaan eilen aamupäivällä valmiiksi, sitten tulikin muita kiireitä. Ilta meni hyvässä naisseurassa.. niin hyvässä, että kello oli liki 6.00 tänä aamuna, kun kotiuduttiin.. :) Eli tuli kerralla otettua kiinni käyttämättä jääneet juhlimiset. :) Väsymys painoi kovasti, joten päiväunet piti ottaa.. Mutta sen jälkeen otin niskasta itseäni kiinni ja tein toisenkin hihan valmiiksi, päättelin langat ja nappasin äkkiä kuvan. Se on i-h-a-n-a.. pehmeän pörröinen. Sopiva, sopii kuopukselle molemmin päin; on joko pitkä takki tai hupparityylinen jakku. (pitää ottaa kuvaa, kun on kuopuksen päällä).Nyt saatte tyytyä vain tähän:

Lanka: Lidlistä ostettu Las Vegas ( 100 % polyesteri), 305 g
Puikot: 5 ja 6
Muuta: ohje on täältä. Tykkään tästä kovasti.. ja niin kuopuskin..Lanka on ihanaa. Varmasti ihana pitää keväällä.. :)
Nyt pitää laittaa nuo hurjimukset iltapalan ja iltapesujen kautta nukkumaan.. Arki koittaa taas huomenna. Hyvää viikon alkua kaikille! Ja Villannen arvontavoiton koitan laittaa alkuviikosta postiin..anteeksi, että saat nyt odotella.. Kyllä se täältä siis kuitenkin tulee..
Edit: tässä nyt vielä pari kuvaa käyttäjänsä päällä:

2 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihan vaaleanpunaiselta kermavaahdolta näyttää, tuossa on varmaan mukava hienostella. ;o)

Teija kirjoitti...

Määkin tahtosin tämmösen ! Makee turkki, pink pantteri :) Uudemman postauksen huovutettu pipo on kiva, hienosti onnistui sun viritys.