maanantai 3. maaliskuuta 2008

Harmaata rinsessaa..

eli kauaa en ehtinyt olla toimetonna.. Harmaata merino-Woolia kaivoin laatikosta ja aloitin siitä Rinsessa-pipoa Ullan ohjeella. Silmukoita on tosin 5 vähemmän kuin ohjeessa. Ensin pähkäilin sitä *nosta yksi, neulo kaksi..jne* -kohtaa kaaviossa.. Jotenkin se sitten ihan itsellään aukeni. Ja samalla muuten selvisi yksien vauvan villasukkien mallineule. On nimittäin samalla tyylillä tehty, sitä viime viikolla pähkäilin, kun osuivat sukkien seasta käsiin. Voisi tosiaan kokeilla tätä kuviota nyt myös sukan varteen.. ainaisen joustinneuleen sijasta.
Katsotaan nyt kuinka hienon Rinsessan saan aikaiseksi. Omalle prinsessalleni sitä ajattelin. Sille siis, joka täytti tänään jo 7 vuotta. Huh, että aika rientää. Merino-Woolia on kaiken kaikkiaan 3 kerää (harmaata), joten lapaset voisivat olla kivat pipon kanssa.. Pitää miettiä. Viikonlopuksi pitää vaan järjestellä synttärit ja viikollakin tulee vieraita. Harmillisesti taitaa jäädä neulonta-aika vähiin.. Nooh.. synttäreitä on kiva viettää..
Nyt vielä tarkistan Villannen osoitetiedot, että tuliko kirjoitettua oikein.. Huomenna laitan kerhoreissujen jälkeen postiin.. Että nyt on kohta tuloillaan.. toivottavasti pidät.. Huomiseen.. :D

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut prinsessalle. Taitaa sitten koulu alkaa ensi syksynä.

villanne kirjoitti...

Nyt jänskättää... Jokohan tänään tulee perille?!