perjantai 7. maaliskuuta 2008

Plääh..

Eipä ollut Suuri Käsityölehtikään oikein kummoinenkaan sisällöltään.. Sen sijaan Novitan muksu extra näytti lupaavalta.. Voi kun oisi sellainen pikkuinen vauveli lähipiirissä, että saisi sellaiselle tehdä kaikkea.. Ihan siksikin, että sen kokoiset valmistuvat niiin nopsaan.. No, oli siinä kyllä isommillekin taaperoille ja tytöille ihan kivoja. Nyt päästään taas siihen ikuiseen ongelmaan.. Mistä ihmeestä repäisee sen ajan, että saisi tehtyä kaiken mitä haluaa..??? Sellaista tasapainoilua käsitöiden ja kotitöiden välillä.. Kun toisen parissa saa asiat järjestykseen ja edistymään, huomaa että toinen niistä on jäänyt vallan huomiotta.. Että siksi plääh.. otsikossakin..
Koitan tässä jo varautua eskarilaisen kummitädin ja hänen tyttöjen vierailuun, tekemällä ruokailusta mahdollisimman helpon.. Vähän tähän tapaan, että karjalanpaistia ja perunoita.. Siinä ei ainakaan joudu miettimään sisältääkö ruoka maitoa.. :) Just..
Mutta selailin tässä siivouksien jälkeen Ullan sivuja taas kerran.. Jotain huovutettua lakkia tekisi mieli kuopukselle, toisilla onkin pipoja enemmän kuin tarpeeksi.. No joo..pitää olla joka lähtöön.. Saapi nähdä vaan, kauanko sellaista talvimallin huopaliehuketta ehtii tänä talvena pitää vielä.. Kolibrit huutelee laatikosta, että tahtoisivat joksikin.. Mä en vaan osaa auttaa niitä nyt.. Löysin kyllä ohjeen, jonka mukaan valmistuisi pusero, koko n. 130 cm ja menis kaikki langat.. 250g. Oliskohan kiva.. Hmm.. Talletinkohan ohjeen.. tupla-hmm..
Täytyy varmaan taas luottaa siihen, että joku ohje kolahtaa, niin että puikot alkaa taas viuhua.. Masentavaa vaan, kun mitkään ohjeet ei uusimmista lehdistä tunnu oikein miltään.. tai sitten langoiksi on valittu niin järkky kalliita, että huh huh.. Ja toisiin on tosi vaikeaa löytää korvaavia lankoja, että lopputulos olisi joltisenkin samanmoinen mitä ohjeessa..
Mutta nyt poistun ruuan pariin.. Sentään kerrankin siitä tiedän enempiä miettimättä, että mitä teen..

Ei kommentteja: