torstai 13. maaliskuuta 2008

Saunatonttu sai sukkansa..

Mikäli saunatontulla tarkoitetaan minua.. Ja tälläiset niistä tuli:
Ohje: uusimmasta Ullasta, saunatontun sukat
Lanka: itsekoolattua 7 veikkaa, 88 g
Puikot: 3,5
Koko: 40 koon kavio.. :)
Ihan kivat sukat tuli. On vaan mun jalkaan sen verran kapeat, että alle ei mahdu sukkaa.. Joten ihan kivat pitää unisukkina; eivät ainakaan lähde jalasta, kun möyrin yöllä peiton alla unissani.. :)
Mies on taaaaas tänään myöhään töissä..tylsää. Toisaalta ei ole jaloissa, kun vähän väliä tässä samalla teen jotain *mielenkiintoista*, kuten pesen pyykkiä ja koitan järjestellä tavaroita toimivasti täällä.. Toivotonta vaan, kun se ei ikinä lopu.. Keittiön kaappitilakin on niin rajallinen.. Onko meillä liikaa kattiloita, kulhoja ja pannuja??? Ilmeisesti.. Voi kun sitä tulisikin toimeen vain yhdellä kattilla ja yhdellä paistinpannulla.. Mutta ei..
Ruoka sentään on jo *valmiina*.. Ei ole sen kanssa sitä ainaista murhetta..
Eskarilaisella on lauantaille kutsu synttäreille.. Mitäpä lahjaksi? Mietin jotain pipoja/myssyjä Ullan valikoimista.. Pitää jotain yrittää..Vaikka lauantai kyllä tulee jo hyvinkin pian. Tarkoitus oli tänään (tai huomenna) lähteä asioille. Koska en tänään mennyt, taitaa olla huomenna pakko mennä.. Kurjaa vaan, että keli on taas sangen epämiellyttävä ajamisen kannalta; hetki sitten satoi lunta ja räntää oikein kunnolla. Toivottavasti ei sitten huomenna sataisi.. Moi!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Saunatonttu sai kauniit sukat :)