perjantai 25. huhtikuuta 2008

Kevät pitää kiireisenä..

On ollut ihan pakko tehdä pihatöitäkin välillä.. Joten käsityöt ovat olleet mietinnässä Minttumaarin valmistumisen jälkeen.. Suuren osan pihasta sain jo siistittyä ja tytöt jopa auttoivat siinä.. Pienintä neitiä pitää vaan kovasti vahtia, ettei säntäile minne sattuu..
Kiitokset muuten huivikehuista. On se minun mielestä sen verran hieno ja helppo ohje, että ei ihme jos saa nopeasti valmiiksi. Itse olen sillä aloittanut huivien kanssa.. sillä ja Revontulella..ja molemmissa on hieno lopputulos. Minttumaarin ajattelin ottaa mukaani huomenna.. ajattelin tarjota sitä siskolleni.. Saapa nähdä kelpaako vai tahtooko toisen värisen..
Äitienpäivälahjojakin pitäisi alkaa miettiä.. hmm.. sekin on niin vaikeaa.. Onko kellään jo hyviä ideoita..???? Kaikkiaan 4 lahjaa pitäisi keksiä..kaikki erilaisia..vai samanlaisia..?? Sitä 8v:n pipoa on pakko aloittaa viikonloppuna, kunhan kiireet hellittää.. Mies häärii saunalla.. katto on jo liki paneloitu, huomenna valavat lattian kuntoon.. sittenhän sinne ei pariin päivään pääse häärimään.. Eiköhän sitten toukokuulla joskus saunotakin. Toivottavasti. Lauteetkin kun ovat vielä ajatuksissa.. :D kai niistä ihan tavalliset tulee.. Tila ei oikein anna myöden kehitellä mitään ihme kyhäelmiä.
Mutta nyt pitää mennä nukkumaan.. Aamulla pitää jaksaa siivota (tänään jäi pihatöiltä..) ennenkuin lähdetään tyttöjen kanssa Porin suunnalle. Jos mä jotain inhoan, niin.. sitä että pitää palata sotkuiseen kotiin.. ne on näitä pakkomielteitä.. :DDD

Ei kommentteja: