lauantai 26. huhtikuuta 2008

Juuri kun saa lankoja kulutettua..

ilmaantuu paikalle anoppi lahjoittamaan lisää.. Aamulla oli tosiaan yllätys ovella vastassa.. Anoppi oli teetättänyt neulovalla ystävällä Novitan Malibusta jonkinlaisen neuletakin. Lankoja oli jäänyt yli.. Tarvitseeko loppuja kertoa..? Tämä riittänee:
Kaipa noista liki 500 g lankoja saa kasaan.. en ole ehtinyt punnita. Useampana ostoskertana olen pystynyt kulkemaan lankahyllyn ohi laittamatta mitään kärryyn.. se on hyvä. Ei se niin vaikeaa ole, pitää vaan olla päättäväinen. :D Pitääkin muistaa punnita nämä ja lisätä taas varastoon. Ties vaikka jonkun topin saisi aikaan jollekin tytöistä.. Onneksi on kokoja joka lähtöön, 90 cm:stä aina 130 cm asti. :)
Päivä venähti taas pitkäksi reissussa ja nyt kun muistin miehen pyytämät ostokset.. jäi sitten tietty tärkein. Lapset kysyivät Prisman kassalla..eikö ostetakaan polkupyöriin niitä renkaita..?? Just.. mun siis piti ostaa sisä- päällirengas 12 ja 16 tuuman kokoisina. Miten tuollaisen asian voi unohtaa? Pitää siis odottaa ensi viikolle, että saan renkaat ja pääsen asennushommin. Kyllä, mä olen niin tottunut korjailemaan pyöriä, että onnistuu renkaan vaihdot.. joskus kyllä parin ärräpään saattelemana.. mutta onnistuu.. Ei siinä miestä kaivata.
Nyt pitää varmaan alkaa viikonlopun viettoon ja kaivella taas takaisin ne pois siivotut langat ja puikot.. Hyvää lauantai-illan jatkoa.. :D

Ei kommentteja: