torstai 24. huhtikuuta 2008

Kun tila ei riitä..

..pitää keksi hätäratkaisuja.. Minttumaari siis valmistui aamulla:
Pienen liotuksen jälkeen yritän saada sitä pingottumaan.. Huiville vaan tuli taas kokoa, vaikka vaikutti ensi alkuun pieneltä.. (mies kyllä kysyi, että teenkö taas norsulle telttaa..) Pihalle kun ajattelin viedä kuivumaan..joten tälläinen viritelmä tuli.. (neuloja pitää vielä siirrellä..näköjään..):

Kunhan saan kuivaksi, otan kunnollisen kuvan ulkosalla.. värit vähän haalistuu tuon taustan kanssa.. Eri asia on sitten vaan, että kuinka saan tämän viritelmän ulos asti.. tai jos edes selviän sinne asti..kuinka pidän kissan erossa tästä..? Jokin liiketunnistimelle varustettu hälytin viereen..? No joo..

Kiitos kivoista kommenteista yölliseen postaukseen.. Meilläkin tosiaan koiran nimi oli myös ensimmäisten selkeiden sanojen joukossa.. Kaikkien tyttöjen kohdalla on ollut niin.. Onhan se nimi kyllä helppo..Sissi.. :D Helposti vaan sekottuu joskus isin kanssa.. :DDD Ilmeisesti kuopuksen suusta alkaa kohta suurensuuri puhetulva.. merkit on sellaiset..

Mutta nyt lähden viemään viritelmääni ulos.. iltaan mennessä varmaan kuvia... jos saan kuivaksi..

4 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Tuo pingottaminen on todellakin aina hankalaa. Meidän poika on onneksi jo sen verran iso, että hetkeksi voi jättää pingottamaan jopa lattiallekkin, mutta siihen kyllä täytyy varautua, että pingotetun jutun päällä on jonkun pakko käydä makoilemassa ja leikkimässä :-).

MarjutJ kirjoitti...

Siitä tuli kaunis!

Annika kirjoitti...

Hieno huivi, vähän tuollainen länsinaapuri värinen:) Kyllä minunkin pitää kohta kokeilla tuota minttumaarin mallia. Se kun taitaa olla uusi fifi:)

rasa kirjoitti...

Vastasin vihdoin kyselyyn..