keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Huomenna pingotusta..

Viimeinen kaavio menossa Minttumaarin kanssa.. Luulenpa vaan, että en jaksa sinnitellä yli puolen yön, että saisin vielä tänään valmiiksi.. Onhan sitä päivä huomennakin.. Voi kun olisin ehtinyt tehdä huivia enemmän tänään päivällä.. olisi jo valmis.. Mutta huomenna se on sitten jo valmis. Jännään nyt vain saanko ollenkaan vaalea väriä loppukerroksille..
Tiedättekö muuten mikä on kauko..? Kuopus hoki sitä tänään pienen lapsen innolla.. Joo..kaukosäädinhän se.. Neiti tuli ja ojensi kaukon mulle käteen ja totesi kauko.. On se vaan ihana.. tänään piti syödä itse.. Otin riskin, vaikka ruokana oli perunamuusia.. Naama siinä touhussa vähän tahriintui, mutta lautanen oli aikas tyhjä.. Liiemmin ei ruokaa ympäristöstä löytynyt, joten eiköhän se lusikka sitten aika hyvin suuhun eksynyt! Mun pieni vauva.. ei kun iso tyttö..nyyh.. Pampulatkaan ei pysy tämän touhu-taaperon päässä.. kuten huomaa..

Nyt menen kyllä nukkumaan.. ajattelin vain ilmoitella samalla, että ei se flunssa mua nujertanut..Mä taisin nurjertaa sen. Näköjään hyvät yöunet auttoivat kummasti. Huomiseen.. silloin pingotetaan.. varmaankin terassilla, että saadaan pian kuivaksi.. :DDD lämpöisiä päiviä nimittäin luvassa..

4 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Kyllä meillä on taitanut kaikkien muksujen ekoja sanoja olla kake.. tai sitten koiran nimi. Kumma juttu miten pienestä asti tiedetään mikä on huushollin valtikka ;-)

Ursula kirjoitti...

Kerta kerran jälkeen ihailen ja ihmettelen kuinka "tuottelias" olet. Eli aina vaan valmistuu neuleita ja mitä ihanampia. Huivitkin teet tuosta vaan ;D

Hienostihan neiti on syönyt ihan ite. Omat mukelot on jo "aikuisia" (tosin nuorin 15v), mutta mieleen tuli yksi nälkäinen hetki. Marianne (nyt 21v) oli pikkuinen ehkä jotain 8kk-1v. Neiti istui syöttötuolissa avattu viilipurkki edessään. Pääni kääntyi, kun otin lusikan laatikosta. Noh... nälkä ei odota lusikkaa vaan neiti oli jo kahmaissut kourallisen viiliä käteensä ;D Voit varmaan kuvitella miltä valuva viili näytti... Ei siinä voinut kun nauraa...

marja kirjoitti...

Ihana pikkuneiti:)!Hienostihan tuo näyttää sujuvan!

Meidän nuorimmainen on vasta testaillut "kuningasjakkaraansa" muutamana päivänä.

Rattoisaa päivänjatkoa!

MarjutJ kirjoitti...

Ihana taapero sinulla; kyllä hän on vielä pitkään pieni:)