torstai 10. huhtikuuta 2008

Kuviokudinmallien ihailua..

Nimittäin postin seassa oli pieni kuori, joka sisälsi tämän:
Odottelinkin tätä jo.. Iltapalan lomassa pikaisesti selailin malleja läpi.. Sormia polttelee, että pääsisi jossain välissä, r-a-u-h-a-s-s-a tekemään jotain kirjassa olevaa mallia lapasiksi asti. Mielessäni jo pengoin lankalaatikon lankoja..
Lisäksi oli postin seassa pakettikortti, Unelmakerhon tuotteet ovat toivottavasti kaikki paketissa.. melkein 1,6 kg oli paketilla painoakin. En vain jaksanut lähteä enää takaisin ajelemaan tuota kuraista tietä (5 km postille). Kai mä jaksan odotella huomiselle, jotenkin.. Tilda-kirja ja muistaakseni virkkauskirja pitäisi olla paketissa.. Katsotaan kuinka väärin muistan.. :D
Vaihdoin jo kaikki toppavaatteetkin tytöiltä pois.. Nyt on iso kasa vaatetta taas pestävänä.. Muutenkin on kummallinen napsahdus tapahtunut pään sisällä; tekisi mieli koko ajan siivota!!! Harmittaa, jos eteen tulee paikka/nurkka joka tarvitsisi siivousta.. Miten tälläisestä taudista pääsee eroon?? Onko siihen lääkettä?? Kesä kenties kiireineen.. :DDD
Kovasti tekisi mieli tehdä jotain huivia.. tytöt kaipaavat niitä pipojaan.. Toiveita pipojen suhteen satelee melkein taukoamatta.. Mä kun jo ehdin hetkeksi kyllästyä pipoihin.. Jos nyt silti kuitenkin aloittaisin.. Lupaukset kun on pidettävä.
Yhtään lankaa en muuten tänään ostanut, vaikka käsissä kävi jos jonkinmoista kerää.. Riittää sekin, että arvontavoitto sisälsi 460 g lankaa.. Uuh.. lisätäänpä varaston kiloihin ja grammoihin.. Ja äkkiä lankoja puikoille, että saa taas vähenemään.

5 kommenttia:

Eua kirjoitti...

Oliko se nain:"Jos joskus tunnet työn intoa, niin istahda hetkeksi ja odota, että kohtaus menee ohi." Auttaisko toi? ;-) Sillä aikaa voisi sitten vaikka neuloa....

MarjutJ kirjoitti...

Olen samaa mieltä eua:n kanssa. Kyllä se siitä ohi menee :)

tuijam kirjoitti...

voih näitä keväisin ja syksyisin iskeviä lastenvaatteiden rättisulkeisia! Tarpeelliset isoon röykkiöön pesukoneen viereen; ei sinne koneeseen paljoa toppapukuja kerralla mene, villavaatteet... Kaiken läpikäyminen, tarvitaanko tai mahtuuko enää... Vaatepussukoita nurkissa menossa sinne ja tänne. Samaan syssyyn on kaivettu kevätkamat esille pyörimään, huolimatta kaiken läpikäymisestä viime syksynä, huomaa että pieneksi jäänyttä tai muuten "en haluu pitää" vaatetta on. Lisää nyssäköitä.Talvipopoa, kumpparia, kesäkenkää.... argh! Nämä ovat äidin piinaviikot.

Ursula kirjoitti...

Siivousintoa tapahtuu täällä noin kerran kuussa. Silloin ei meinaa aika riittää.
Ja pakollinen lankahuoneen kasojen siivous joka toinen viikonloppu. Täytyy likan sopia maijoittumaan sinne lankojen sekaan.
Vaaterumbaa oli joskus aikoinaan lujasti, 4 lasta ja 2 aikuista. Nyt meinaa jäädä tekemättä vaikka meitä on enää 2 aikuista, heh... Ehkä osa syy on tässä lämpimässä talvessa?

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkaa blogiimme, siellä on sulle jotain...
-Irina, Piukku ja Luigi-