perjantai 11. huhtikuuta 2008

Siivousintoa jaossa.. kuka tahtoo..??

Melkein kaikki toppavaatteet on nyt pesty. Yhdet mokomat toppahousut löytyivät vielä illalla naulakosta..ja nekin punaiset, tietty.. Ja punaiset vaatteet ehdin jo pestä. Ärsyttävää..


Siivouksen lomassa kuljetin ekaluokkalaisen synttärijuhliin. Samalla reissulla hain Unelma-kerhon paketin postista. Muuten kiva, mutta toinen kirjoista (201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin -kirja) puuttui, johtuen myöhässä olevasta toimituksesta. Tulee kuulemma joskus toukokuulla.. No, odotellaan. Paketissa sentään oli Tildan purkit, jotka valitsin lisänä pakettiin. Ne pääsivät jo heti keittiön kulmahyllyyn..:


Tilda-kirja vaikutti oikein ihanalta.. Jos iltapäivällä kuului teillä asti ihmeellisiä huokailuja.. se olin sitten minä, kun selailin kirjaa.. :DDD Voi kun saisi koko kodin sisustaa Tildan tyyliin.. Mieskin tykkäsi, kun vilautin kirjan sivuja.. tai sitten vaan koitti olla mieliksi (on taas viikonlopunkin töissä.. ja ensi viikon vielä ylitöissä..) :D Hyvä vaan, saa siivota rauhassa. :DDD
Siistein ohimennen lankojanikin.. ja mietin samalla, että pienet vaatteet olisi jo pakosti saatava varastostani Huutonettiin myyntiin, vievät vain turhaa tilaa (langoilta). Jaksaisi vaan alkaa niitä laittaa sinne. Siivous vie nyt kaiken innon. :D


Sellainen täydellinen kevätsiivous on mielessä; kaikki tarpeeton ja roskat ym pois nurkista.. Toivottavasti edes osan saisi siistittyä. Elän siis toivossa, että kaikki nurkat ovat siistejä ja tavarat paikoillaan, niin että ei niitä tarvitse hakea kissojen ja koirien kanssa.. Toiveajattelua.. aina ne jää vahingossa, itseltäkin, jonnekin..
Nyt on työn alla eskarilaisen keltainen kevätpipo puuvillalangasta, joka on muuten ikivanhaa.. Tampellan Kuikkaa..


Kuka lie ostanut joskus..äiti?, äidinäiti?? Kiva sitä on kuitenkin neuloa..Yli puolet tehty kaiken siivouksen ohella.. Se on jo aika hyvin.. Käytössä on muuten uusi, lahjaksi saatu silmukkamerkki.. Kyllä mun kelpaa.. :)Nyt ajattelin vielä hetkeksi istua yksin sohvalle tuon Kuikka-kerän kanssa ja jatkaa pipoa..Niin joo.. mulle tuli tälläinenkin:


1.You have to nominate 5 blogs,which havent has awards before.


2.Each of the blogs must have a purpose!


3.The nominated blogs must make a link back to this page!


4.The logo from the award must be put on their blog and it mustlink back to this blog.


Kiitokset huomionosoituksesta Irina, Piukku ja Luigi; Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa -blogista.

Ojennan tämän kaikille teille, jotka käytte vierailulla sivullani, kaikille tasapuolisesti, olkaa hyvä :)

1 kommentti:

kati kirjoitti...

meilläkin olis siivojan paikka vapaana :)
On se huuto.netiin laitto niin raskasta, vaikka ei uskois.Ite kirjoitin lähemmäs 40 tuotetta sinne ja sen jälkeen huomasin viel et kirjoitettavaa löytyy, kun oli vaan yhen paikan pienet vaatteet siinä pinossa minkä laitoin.