torstai 3. huhtikuuta 2008

Luvassa pipojen neulontaa..

sillä meidän koululaiset ovat saaneet ensi viikolle yhteensä kolmet synttärikutsut.. Huh sentään; eskarilaisella on yhdet maanantaina ja ekaluokkalaisella maanantaina ja perjantaina. Joten äiti neuloo.. Pipoja tosiaan ajattelin ja niiden kanssa pakettiin jotain pientä kivaa. Onneksi tietää ja tuntee näitä lahjansaajia, joten osaa vähän arvioida minkäväristä voi kenellekin tehdä.. Vaikka kyllä heille on jo aiemminkin kelvannut kaikki.. Mutta silti.. :D
Ensimmäistä pipoa aloittelin aamulla, kun ensin sain pyykkivuorta pienennettyä tunkemalla vaatetta pesukoneeseen.. Sitten suuntasin lankalaatikolle penkomaan. Ensimmäiseen pipoon valitsin Novitan Miniä; laatikosta löytyi ehjiä ja korkattuja keriä.. ööh.. viidessä värissä. Valkoinen on muistaakseni Novitan Suvia (alekorista bongattu hintaan 50 senttiä..) Raitaa aloin tehdä ilman ennakkosuunnitelmia. Nyt on viitisen senttiä kasassa..:

Miten ihmeessä vaan ehdin tikutella maanantain pipot valmiiksi..? Lauantaille tuli kutsu viettämään naisten iltaa erään äidin luo.. Siinähän se sitten menee lauantai-ilta.. ja sunnuntaina on varmastikin väsy.. Kun nyt jo tuntuu tuo tunnin siirto kellon kanssa väsyttävän.. Päikkärit olisi poikaa.. :D Vaan kun on kotityöt ja kaikki muutkin työt odottaa ja äiti vaan kutoo kaiken vähänkin liikenevän ajan.. :DDD

Kiitokset muuten kommenteista.. tuo Shizen-myssy on tosi kaunis.. Jopa omaan päähäni ajattelin, vaikka yleensä hieman vierastan punaista väriä itselläni. Kool Aid-läiskät langassa jotenkin tekevät plussaa värille.

Kuopuskin sairasti jonkin ihme mahataudin kuumeen kera. (ei ihme, ettei kiinnostanut valokuvaus tiistaina..) Eilen vaihdoin tuplamäärän vaippoja päivän aikana, kun aina tuntui olevat haisevat kakat vaipassa.. Viime yö sujui jo hyvin, joten äkkiä alkaa olla tauti ohi. Onneksi, se nyt puuttuisi, että koko muu perhe saisi samanlaisen taudin. Pelkkä ajatuskin..

Nyt syömään ja jatkamaan hommia..

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Toivotaan, ettei mahatauti tartu. Muistan vieläkin meidän koko porukan mahataudit. Karmeita! Kiirettä sulla pitää pipojen kanssa; itse en edes yrittäisi. Sen verran hidas olen.