perjantai 4. huhtikuuta 2008

Yksi valmis, toinen aloitettu..

nimittäin ne lahjapipot. Kaksihan tarvitaan jo maanantaille. Kolmas vasta perjantaina. Vaan enpäs näytä vielä kuvaa.. Pitää vähän viimeistellä sitä.. Näette sitten, kun valmistuvat täysin.
Eilen kävi sellainen hassu juttu.. mies toi kahdet vyyhdinpuut, taas sellaiset vanhat. Toiset tosin kuulemma kaipaavat korjausta. En vain ehtinyt katsoa miten suurta korjausta.. Joopa joo.. eihän tossa mitään. Mies heti totesi, että mummulasta lainassa olevat voidaankin palauttaa.. :D

Mutta mä olen vähän nyt hämmentynyt, kun kuulin mistä nuo eilen tulleet vyyhdinpuut ovat peräisin.. Miehen työkaveri kävi eilen ja oli pikaisesti ne tuossa pihalla antanut miehelle.. Ja mies ei muka tykkää yhtään tästä. :DDD Lähinnä ehkä siksi, että tämä työkaveri on ennenkin lähetellyt mulle tavaraa.. Oon ihan hämilläni. :DDD No ei vaan.. perheellinen mies on hänkin. Ettei vaan tahallaan ärsyttäisi miestä.. niillä kun on aina jotain jekkua toisilleen.. Ei noita *poikia* aina ymmärrä. Mietinkin nyt, että mitä laittaisin kiitokseksi.. Kenties pipo hänen tytölleen.. heh..niitä ei ole tullut nyt tehtyäkään..
Jaahas.. kaipa sitä pitää taas jatkaa pyykin selvitystä ja pipon kutomista. Täytyy vaan pitää taukoja välillä, ettei ole hartiat ihan jumissa.. tai kädet kipeinä.. Ettei jäisi kuvattomaksi, niin tässä maisemaa.. Alkaa olla jo liki lumetonta..:

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hei

Kiva että tykkäsit Shizen-myssystä. On kiva nähdä omia tuotoksia toisen tekemänä.

TiinaR kirjoitti...

Kovin keväinen kuva jo on :) Mukavaa viikonloppua!

MarjutJ kirjoitti...

En kyllä pistäisi yhtään pahakseni, jos joku toisi minullekin vyyhdinpuut :)