keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Minut on lahjottu.. !

Onni potkaisi joku aika sitten blogiarvonnassa.. Sen kerran, kun todella ehdin samalla hetkellä kirjoittelemaan blogikierroksellani.. ja heti silloin napsahti.. (yleensä *painan* mieleeni arvonnat, että voin sitten illemmalla osallistua.. ja unohtuuhan ne hyvin usein.. muistuu mieleen turhan myöhään, kun arvonnat on jo ohi..useinmiten)

Mutta nyt tosiaan tuli oikein jättipalkinto:


Kiitos, kiitos, kiitos Irina, Piukku ja Luigi. Silmukkamerkit on aivan ihanan söpöt.. Hahtuvassa ihanat värit, samoin Cortinassa.. Korut olivat kovasti tyttöjen mieleen.. Täytyy pitää varansa.. Kassille on varmasti käyttöä, on ihanan sopivan oloinen. Kovasti olitte minulle kaikkea kivaa keränneet pakettiin. Taas kasvoi lankavarasto.. :DDD Sitä ei näköjään voi estää..

Sain sen lahjapiponkin valmiiksi hetki sitten. Harmaana päivänä on niin vaikeaa saada hyvää kuvaa, varsinkin kun langat ovat niin vaalean hempeitä, mutta yritetään:


Oikeat värit ovat sellaisia hempeitä pastelleja: vaaleanvihreää, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja keltaista. Ja joo, langat pitää päätellä, plääh.. Tähän on suunnitteilla koristelua, katsotaan miten sen idean toteutus onnistuu.. Jäi kesken, kun kuopus piti saada nukkumaan.

Eikä näistä pipojen tehtailuista niin vain pääse eroon.. Eilen taas yksi äiti vihjaili, että kyllä kelpaisi hänenkin taaperolleen.. Mun on varmaan aivan pakko hankkia 3,5 pyöröpuikot, kun on niin ärsyttävää kiristää lankoja, kun joudun nyt sukkapuikoilla tekemään.. Jostain syystä ei laatikostani löydy 3,5 pyöröjä.. Ihmeellistä.. Useammat 3:n pyöröt kyllä oli.. Arggh.. Jos ei puutu lankaa niin sitten välineet..

Tänään onkin taas tyttöjen liikuntakerho, niin se vaan on taas viikko puolessa välissä.. Joten pitää taas valmistautua kyyditsemään ja myöskin hakemaan kotiin.. (mies on taas ylitöissä..) Pirtsakkaa keskiviikon jatkoa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava, että pidit paketista. Äkkiähän sinä nuo langat tikuttelet,nopeasti olet saanut valmista aikaan. Ollaan näet kurkittu tänne aika usein. Ihania pipoja olet nyt tehnyt.
Kevät-terveisin:Irina ,Piukku ja Luigi.