tiistai 8. huhtikuuta 2008

Salamannopeaa..

Sunnuntaina tosiaan tilasin vähän jotain kivaa ja tarpeellista ja tänään oli jo postilaatikossa. Ketunpäältä siis tilasin näitä:

On vaan taas niin kiireinen viikko ja paljon *itsestään* järjestynyttä ohjelmaa; synttäreitä, jumppaa, liikuntakerhoa, hammaslääkäriä.. Ei paljoa ehdi hengähtää, kun jo taas pitää mennä seuraavaan paikkaan. Jossain välissä kyllä pitää saada hetki itselle ja langoille.. sekä noille juomajauheille.. Nyt pitäisi sujua hyvinkin vilkkaasti tuo vyyhdin tekeminen, kun on olemassa ne vyyhdinpuut.. ja kerällekin saa kerittyä, kun on kerijälaite. :D Kyllä nyt kelpaa.

Aloittelin eilen sitä kolmatta lahjapipoa. Siitä tuleekin ihanan hempeä, pastellisävyinen.. Kamera vaan ilmoitti tuo edellisen kuvan ottamisen jälkeen, että pitäisi ladata patterit.. Joten ei nyt kuvaa.. Mutta ehkä sitten kun se tässä toivon mukaan ennen perjaintaita valmistuu.. pipo siis.. niin kuvaa sitten.

Heli ihmetteli tuota neulomusten määrää, jotka ovat tänä vuonna mun puikoiltani valmistuneet.. Täytyy kyllä itsekin kauhistella.. Onhan siinä monen monta tuotosta.. Ja lankaakin on kivasti kulunut.. (ei nyt puhuta niistä ostetuista mitään..) Kai sitä vaan kaikkea saa valmiiksi, kun nipistää sen ajan jostain.. ja päättää vaan tehdä jotain. Kai se on vähän tämän bloginkin ansiota, että eivät vallan enää ufoudu kaikki.. Ennen blogin pitoa kun niin tahtoi usein käydä.

Joten taas poistun pipon kimppuun.. kun kuopuskin nukkuu! Moi!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ketunpää on todella nopea. Hämmästyin itsekin ensimmäisellä tilauskerralla.