sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Rinsessaa..

Pitäisi olla viisaampi.. taas olisi pitänyt muistaa ottaa isommat puikot käyttöön..En jaksanut enää purkaa, kun oli jokunen kerros jo kasassa, niin tajusin, että ei tule mahtumaan 8v:n päähän puikoilla oleva Rinsessa-pipo. Nyt sai sitten kuopus kivan kesäpipon itselleen. Vinkkiä otin Wirkkuu & Tikkuu -blogista sen verran, että lankana on Novitan Samos. Kuvasa pipo vaan jäi jotenkin ihmeellisesti neidin päähän.. Kas tässä:

Ohje: Ullasta, Rinsessa-pipo, silmukoita 80

Lanka: Novitan Samos Lollipop, 38 g

Puikot: 4

Muuta: Tuli n. 2v:n koko mun käsialalla.. grrr..

Nyt tuli kulutettua 38 g varastosta, mutta anopin lahjoittamat Malibut painoivat 404 g.. Ei pääse varasto vähenemään... Pitää laittaa puikot viuhumaan.. :) Isoilla puikoilla, paksulla langalla.. Jo luulisi auttavan asiaan.. Kesäneuleita vaan on paha tehdä paksusta langasta. Jos nyt kuitenkin otan sinistä Samos Lollipopia puikoille ja vähän enemmän silmukoita.. ja teen sen 8v:n pipon. Kun ei siinä kauaa mene..Valmistunee jo sitten tänään. Pihallekaan ei ole oikein asiaa.. hyvä jos on 10 astetta lämmintä, auringosta ei tietoakaan.. ja vettä sataa. Nooh..tämä oli tiedossakin. Nyt syömään.. pikkuneiti petiin ja puikkojen pariin.

4 kommenttia:

marja kirjoitti...

Kiva pipo!
Välillä neulominen on sellasta säätämistä ja kokeilemista:)

Mä kans nyhrään tuon tunikan kaa.Jospa kolmas aloitus onnistuisi...

Rattoisaa sunnuntaita!

Outi kirjoitti...

Voih. Täällä on ollut aivan ihana ilma, 16 astetta lämmintä ja aurinko paistaa! Niinpä neuleet eivät ole edistyneetkään... Kivan näköinen pipo!

Päivi kirjoitti...

Kiva tuli! Samoksesta on kiva neuloa. Minun käsiala on varmasti löysempi tai sitten meidän neiti on pienipäinen:) Kyllä se tosiaan on säätämistä tuo koon löytäminen.

MarjutJ kirjoitti...

Minä pidän myös rinsessa-neuleesta ja sirottelen sitä aina sopivassa tilanteessa sukkiin tai lapasiin. Hyvältä näyttää Samoksestakin :)