maanantai 21. huhtikuuta 2008

Vastaus haasteeseen..

Teijalta singahti haaste, joten.. tässäpä vastauksia:
1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- 254 viestiä näkyy olevan kirjoitettuna, tämä siis 255.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?
- Mitä muut edellä..sitä minäkin perässä tai jotain. Pysyy hyvin tallessa mitä on tullut tehtyä, yhdenlaista kirjanpitoa siis tämäkin.
3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
-Blogilistalla, useiden blogien.. HenkkaMaukan, Ravelry on jäänyt nyt vähemmälle.. ihan hunningolla omalta osalta.. :( Kun ei riitä aika!

4. Onko sinulla omaa kotisivua?
- Ei

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?
- Kai englanti ja ruotsi vielä jotenkin taittuu.. luulisin. Saksaakin varmaan jotain saan ulos suustani.

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
- Mitä milloinkin.. riippuu milloin on aikaa istahtaa töllön ääreen.. Joskus aamuisin tulee seurattua ylen aamusarjat. Serranoa katson, kun muistan.. Muuten melkein mitä sattuu tulemaan..

7. Hissi vai portaat?
- Lasten kanssa varmaan useimmiten hissi.. Yksin tulee helpommin mentyä portaita.. miksihän..? :D

8. Onnen- tai epäonnennumerosi?
- Onkohan mulla sellaisia..? Edellisen auton rekisterinumerokin oli 666, eikä mitään pahaa ikinä sattunut.. Jostain syystä bongailen joskus Lotosta onko 25 (synttäripäivä) päässyt mukaan lottoriviin.. Olkoon se sitten onnennumero..
9. Haasta vielä kolme bloggaajaa...
Hmm.. Bongasin kivan blogin tänään eli The Wave. Toinen haastettava on Taijan kutomukset ja vielä kolmanneksi Williksen käsityöt.
Nyt on pakko mennä.. Tänään on ne synttärit..Ja ekaluokkalainen pitää kyyditä sinne. Katsotaan vielä lahja kuntoon ja itsekin varmaan pitää vilaista peiliin.. Ja tuo *piiip* koira pitää saada kotiin.. Tytöt päättivät ihailla rapulla olevaa kissan tuomaa hiirtä.. ja päästivät koiran saman tien ulos.. Ja sehän meni.. En sitten heti ehtinyt perään kesken sämpylän paiston ja teon.. Sinne se naapuria päin meni, kuulemma.. Lohduttaa paljon. ARGGHH! Tänään oli taas näköjään sellainen päivä, että piti lähteä.. Näitä on aina joskus..
Minttumaarikin on vähän edistynyt.. Kai se taas tästä.. Ekaluokkalainen kyllä kysyi aika kiukkuisesti, että koska hän saa sen piponsa.. No joo.. pipotehtaassa on nyt valmistusvaikeuksia.. tai jotain.. Moi!!

1 kommentti:

villanne kirjoitti...

Hei. Siitä tilauksestani. Postimaksu oli muistaakseni lähes saman verran kuin itse tilaus eli pingoittimet yht.7,50 ja lähetyskulut myös n. 7,50.
Postikuluja ei tainnut näkyä tilauksessa heti vaan tieto tuli sitten sähköpostissa. En tiedä onko tuo kiinteä hinta kun en ole aiemmin tilannut. Pitäisi käydä uudestaan lukaisemassa...

Minä maksoin ulkomaanmaksuna ja kun rahat näkyivät myyjän tilillä lähti paketti tulemaan minullepäin.

En nyt muista oliko muita maksuvaihtoehtoja. Silti oli ihan kohtuullinen ostos kun vaan viimeistelee niitä itse. Se ei ole iso homma.

Toivottavasti tästä oli apua vaikken paljoa muistakaan enää :)